Managed hosting door True

Distributieovereenkomst opent Europese deuren voor Exertis

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Exertis Benelux, een distributeur van unified communications endpoints en audiovisuele netwerk oplossingen, heeft tijdens de Infosecurity vakbeurs in Brussel een distributieovereenkomst getekend met het Duitse Rohde & Schwarz cybersecurity technologie. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Exertis te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Volgens beide partijen vragen steeds meer bedrijven zich af of, en vooral hoe, zij hun data moeten bewaken binnen de geldende wet- en regelgeving van de EU. Opvallend aangezien een aantal van hen gebruik maakt van geleasde producten en infrastructuur zoals aangeboden door organisaties buiten de EU. In de meeste gevallen gaat het om Cisco, HP, Dell en het Chinees Huawei.

Rohde & Schwarz wil volgens Exertis onder meer om die reden met zijn cybersecurity aanbod een propositie innemen binnen Europa.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408307). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.