Managed hosting door True

Copaco verbreedt security portfolio door overname

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Copaco, distributeur van ict-producten met vestigingen in de Benelux en Frankrijk, heeft dit jaar Pronovus overgenomen. De secialist van security, data archiving en identity management heeft ook fysiek zijn intrek genomen in de Eindhovense vestiging van de distributeur, die de it-beveiligingsoplossingen in het eigen data center solutions en software portfoli heeft opgenomen.Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Copaco te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

De overname heeft ervoor gezorgd dat Copaco toegang heeft gekregen tot een aantal interessante nieuwe merken, die zorgen voor verdere verbreding van de portfolio op het gebied van security en identity management.

Copaco sluit nu dankzij de overname ook beter aan op behoeften van partners als het gaat om passende maatwerkoplossingen in zake de AVG/GDPR wetgeving, de nieuwe Europese privacywet rondom persoonsgegevens die mei dit jaar is ingegaan.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408253). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.