Managed hosting door True

Copaco verbreedt security portfolio door overname

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Copaco, distributeur van ict-producten met vestigingen in de Benelux en Frankrijk, heeft dit jaar Pronovus overgenomen. De secialist van security, data archiving en identity management heeft ook fysiek zijn intrek genomen in de Eindhovense vestiging van de distributeur, die de it-beveiligingsoplossingen in het eigen data center solutions en software portfoli heeft opgenomen.Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Copaco te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

De overname heeft ervoor gezorgd dat Copaco toegang heeft gekregen tot een aantal interessante nieuwe merken, die zorgen voor verdere verbreding van de portfolio op het gebied van security en identity management.

Copaco sluit nu dankzij de overname ook beter aan op behoeften van partners als het gaat om passende maatwerkoplossingen in zake de AVG/GDPR wetgeving, de nieuwe Europese privacywet rondom persoonsgegevens die mei dit jaar is ingegaan.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408253). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.