Managed hosting door True

Copaco verbreedt security portfolio door overname

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Copaco, distributeur van ict-producten met vestigingen in de Benelux en Frankrijk, heeft dit jaar Pronovus overgenomen. De secialist van security, data archiving en identity management heeft ook fysiek zijn intrek genomen in de Eindhovense vestiging van de distributeur, die de it-beveiligingsoplossingen in het eigen data center solutions en software portfoli heeft opgenomen.Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Copaco te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

De overname heeft ervoor gezorgd dat Copaco toegang heeft gekregen tot een aantal interessante nieuwe merken, die zorgen voor verdere verbreding van de portfolio op het gebied van security en identity management.

Copaco sluit nu dankzij de overname ook beter aan op behoeften van partners als het gaat om passende maatwerkoplossingen in zake de AVG/GDPR wetgeving, de nieuwe Europese privacywet rondom persoonsgegevens die mei dit jaar is ingegaan.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408253). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.