Managed hosting door True

Also scoort met compleet portfolio Lenovo

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

troffee

Ict-distributeur Also gaat het Data Center Group-productassortiment van Lenovo leveren. Het betreft servers, storage, networking en software oplossingen. Door het toevoegen van de bedrijfsoplossingen van Lenovo hebben resellers van Also voortaan toegang tot een compleet portfolio. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Also te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Also bundelt logistieke, financiële en it-diensten samen in individuele ‘services packages’ voor klanten en de samenwerking met Lenovo past in deze uitstekend bij de ambitie van Also om de marktplaats voor de zakelijke markt te zijn. De deal tussen beide partijen richt zich voorlopig alleen op de Nederlandse markt, ondanks al bestaande samenwerkingen in andere landen.

De investeringen van Lenovo in de Data Center Group zijn de laatste maanden niet gering geweest: een vernieuwd productportfolio, een vernieuwd partnerprogramma, en zowel nieuwe als aangepaste tools en processen voor een betere klantenervaring. Iets dat steeds beter aansluit bij het invullen van behoeften van klanten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408221). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.