Managed hosting door True

Also scoort met compleet portfolio Lenovo

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

troffee

Ict-distributeur Also gaat het Data Center Group-productassortiment van Lenovo leveren. Het betreft servers, storage, networking en software oplossingen. Door het toevoegen van de bedrijfsoplossingen van Lenovo hebben resellers van Also voortaan toegang tot een compleet portfolio. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Also te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Also bundelt logistieke, financiële en it-diensten samen in individuele ‘services packages’ voor klanten en de samenwerking met Lenovo past in deze uitstekend bij de ambitie van Also om de marktplaats voor de zakelijke markt te zijn. De deal tussen beide partijen richt zich voorlopig alleen op de Nederlandse markt, ondanks al bestaande samenwerkingen in andere landen.

De investeringen van Lenovo in de Data Center Group zijn de laatste maanden niet gering geweest: een vernieuwd productportfolio, een vernieuwd partnerprogramma, en zowel nieuwe als aangepaste tools en processen voor een betere klantenervaring. Iets dat steeds beter aansluit bij het invullen van behoeften van klanten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408221). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.