Managed hosting door True

Taste of tomorrow maakt bezoekers toekomstproof

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Awards

Tijdens de Taste of tomorrow Expo van Tech Data afgelopen april informeerden meer dan 85 mobiele, it, audiovisuele en tal van andere it-gerelateerde fabrikanten bezoekers over de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden voor de smb en retail markt. Een inspirerend event vol presentaties en kennissessies over innovatieve producten, oplossingen en diensten. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Taste of tomorrow te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Het jaarlijks terugkerend evenement biedt keuze uit 45 kennissessies over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals ‘Nieuwe kansen door digitale transformatie’ door Microsoft, ‘Making business easy’ door Lenovo, ‘De juiste mindset voor succes’ door Vodafone en ‘Chrome divices voor SMB’ door Google. Ook presenteren softwareontwikkelaars als VMware, Veeam, Citrix en Oracle hun oplossingen en bestaat de mogelijkheid om je tijdens het evenement te registreren voor één of meerdere cloud partnerprogramma’s.

In de diverse smart living en - business opstellingen brengt Tech Data technologieën van meerdere vendors bijeen en kunnen bezoekers zelf de snel ontwikkelende markt van het nieuwe ‘connected living’ ervaren in het Smart Living-huis. De meest prominente merken zijn vertegenwoordigd, waardoor product- en oplossingsgeoriënteerde vragen gesteld kunnen worden. Van optimale internetverbinding tot aansturing van klimaat, beveiliging en verlichting. Verder biedt het Tech Data securityplein alles omtrent beveiliging en is het Think Mobile Paviljoen een verzamelplaats voor alles wat te maken heeft met telecom, mobile device management en security.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6407110). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.