Managed hosting door True

Arrow bindt partners met Cloud Partner Connect

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Winst

Arrow heeft met de tweede editie van het Arrow Cloud Partner Connect laten zien dat je met ‘connected elements’ de rol van distributeur goed kan invullen. Gastsprekers, twaalf toonaangevende cloudleveranciers en 165 bezoekende partners en msp’s hebben ervaren hoe je door gebruik van de cloud elkaar kan versterken. Het jaarlijks terugkerende programma brengt diepgang en vernieuwde blikken op de actuele ontwikkelingen in de cloud. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Arrow Cloud Partner Connect te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Bekende cloudfabrikanten maar ook nieuwkomers op de markt krijgen tijdens Arrow Cloud Partner Connect de mogelijkheid om kennis te maken met het partnerkanaal in Nederland. Door thematische invullingen van dagdelen en break-out sessie vinden veel msp’s de connectie tussen verschillende aanbieders, waaronder traditionele security-/netwerkleveranciers maar ook grote en nieuwe innovatieve merken en oplossingen.

Voor de partners staat Arrow Cloud Partner Connect in het teken van ontdekking en interactiviteit. Veel break-out sessies en open discussieforums zorgen ervoor dat partners en msp’s naar huis keren zonder openstaande vragen en met veel nieuwe cloudinzichten. Traditioneel wordt iedere editie van het Arrow Cloud Partner Connect afgesloten met een fun-activiteit in de cloud. Vorig jaren waren er Cessna-vliegtuigen, maar bij deze editie koos distributeur Arrow ervoor om bezoekers te trakteren op een helikoptervluchten. Met het Arrow Cloud Partner Connect heeft Arrow een evenement in handen wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de cloud- en IoT-markt.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6407052). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.