Managed hosting door True

Connectivity Team Connect brengt it en telecom samen

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

award

Team Connect is een exclusief Ingram Micro partnerprogramma, waarbij Skype for Business centraal staat. It en telecom zijn door oplossingen als Skype steeds meer naar elkaar toegegroeid. Ingram Micro merkt dat telco-partners het it-gedeelte vaak complex vinden en dat it-partners het telecom gedeelte weer complex vinden. Om die reden heeft Ingram Micro de totaaloplossing Connectivity gelanceerd, die zowel it- als telco-partners steun biedt. Van het sluiten van de deal tot en met de implementatie van de oplossing. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Connectivity Team Connect te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Door Connectivity Team Connect kunnen beide type Ingram Micro-partners nu een totaaloplossing aanbieden bij de eindgebruiker. Tijdens het laagdrempelig partnerpogramma krijgen resellers in twee dagen tijd (verdeeld over een maand) alle kennis en tools aangereikt, zodat ze na die periode volledig operationeel zijn op het gebied van Team Connect. Skype for Business staan centraal, maar juist de producten en diensten eromheen maken de totaaloplossing die een klant uiteindelijk efficiënter laat communiceren.

De deelnemende trusted team partners van Team Connect zijn Microsoft, Vodafone, T-Mobile, Polycom, Jabra en Ask Roger. Door het samenbrengen van deze partners wordt een optimale totaalpropositie gecreëerd tussen uc vendoren, telecom operators en cloud vendoren.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406929). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.