Managed hosting door True

Connectivity Team Connect brengt it en telecom samen

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

award

Team Connect is een exclusief Ingram Micro partnerprogramma, waarbij Skype for Business centraal staat. It en telecom zijn door oplossingen als Skype steeds meer naar elkaar toegegroeid. Ingram Micro merkt dat telco-partners het it-gedeelte vaak complex vinden en dat it-partners het telecom gedeelte weer complex vinden. Om die reden heeft Ingram Micro de totaaloplossing Connectivity gelanceerd, die zowel it- als telco-partners steun biedt. Van het sluiten van de deal tot en met de implementatie van de oplossing. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Connectivity Team Connect te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Door Connectivity Team Connect kunnen beide type Ingram Micro-partners nu een totaaloplossing aanbieden bij de eindgebruiker. Tijdens het laagdrempelig partnerpogramma krijgen resellers in twee dagen tijd (verdeeld over een maand) alle kennis en tools aangereikt, zodat ze na die periode volledig operationeel zijn op het gebied van Team Connect. Skype for Business staan centraal, maar juist de producten en diensten eromheen maken de totaaloplossing die een klant uiteindelijk efficiënter laat communiceren.

De deelnemende trusted team partners van Team Connect zijn Microsoft, Vodafone, T-Mobile, Polycom, Jabra en Ask Roger. Door het samenbrengen van deze partners wordt een optimale totaalpropositie gecreëerd tussen uc vendoren, telecom operators en cloud vendoren.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406929). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.