Managed hosting door True

Change for the Future bereidt resellers voor op toekomst

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Westcon, specialist op het gebied van networking, security, datacenter, unified communications, cloud en collaboration solutions, organiseerde april van dit jaar het Change for the Future evenement in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Daar werd ingespeeld op de verandering die organisaties en personen moeten overwegen om succesvol te blijven, gezien de huidige technologische ontwikkelingen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Change for the Future-evenement te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Tijdens het evenement werden bezoekers geïnspireerd, gemotiveerd en geactiveerd door verschillende sprekers. Zo sprak dagvoorzitter Jan van Setten over hoe ‘verwarrend eenvoudig’ het is om over te gaan van anders denken naar anders doen, nam futurist en trendwatcher Tony Bosma het woord over change management en hoe resellers een anticiperende organisatie kunnen creëren, vertelde Carlijn Postma over content marketing en hoe je tegenwoordig als bedrijf je klanten kunt bereiken en legde Ronald Mulder de nadruk op Blockchain en de impact hiervan op de business en manier van zakendoen. Voetbaltrainer Foppe de Haan sloot het event af met een keynote ‘verandering in de sport leidt tot succes.’

Arno Beker, Managing Director van Westcon Benelux, die de opening verzorgde van het Change for Future event, besteedde aandacht aan het samengaan van de Westcon UCC en Security units en portfolio om totaal oplossingen te kunnen bieden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406902). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.