Managed hosting door True

Resellers expert dankzij Azure Expert Track

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Cloud award

Een van de speerpunten van Microsoft is Azure, een open, flexibel en eersteklas platform voor cloud computing. Ingram Micro Cloud speelt hierop in door het complete Azure Expert Track trainingsprogramma aan te bieden, waar resellers worden opgeleid tot Azure Expert. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Azure Expert Track te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Ontwikkelingen op het gebied van Azure gaan razendsnel, vandaar dat Azure trainingen het afgelopen jaar zijn vernieuwd en afgestemd op de laatste Azure ontwikkelingen. Van een eerste kennismaking met Azure middels een webinar tot aan een meer uitgebreide Azure Expert Training die resellers opleidt tot Azure Expert.

Ingram Micro Cloud heeft speciaal voor zijn resellers het programma Franklyn-as-a-service ontwikkeld. Franklyn Cecila is expert op het gebied van Azure en naar eigen zeggen de enige Microsoft ModernBiz Blackbelt-trainer in dienst van een distributeur. Hij laat resellers zien hoe ze hun bedrijf kunnen transformeren met Azure en leert ze hoe het veelzijdige cloud computing platform van Microsoft te verkopen en implementeren.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406851). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.