Managed hosting door True

Resellers expert dankzij Azure Expert Track

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Cloud award

Een van de speerpunten van Microsoft is Azure, een open, flexibel en eersteklas platform voor cloud computing. Ingram Micro Cloud speelt hierop in door het complete Azure Expert Track trainingsprogramma aan te bieden, waar resellers worden opgeleid tot Azure Expert. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Azure Expert Track te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Ontwikkelingen op het gebied van Azure gaan razendsnel, vandaar dat Azure trainingen het afgelopen jaar zijn vernieuwd en afgestemd op de laatste Azure ontwikkelingen. Van een eerste kennismaking met Azure middels een webinar tot aan een meer uitgebreide Azure Expert Training die resellers opleidt tot Azure Expert.

Ingram Micro Cloud heeft speciaal voor zijn resellers het programma Franklyn-as-a-service ontwikkeld. Franklyn Cecila is expert op het gebied van Azure en naar eigen zeggen de enige Microsoft ModernBiz Blackbelt-trainer in dienst van een distributeur. Hij laat resellers zien hoe ze hun bedrijf kunnen transformeren met Azure en leert ze hoe het veelzijdige cloud computing platform van Microsoft te verkopen en implementeren.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406851). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.