Managed hosting door True

Telindus breidt services uit door Cisco ACI partnerstatus

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Telindus, een Utrechtse specialist op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen, is de eerste organisatie in Noord-Europa die door Cisco is benoemd tot Cisco Application Centric Infrastructure (ACI) Partner Support Service (PSS). Dit betekent dat de organisatie na oplevering van een project als eerste support services mag leveren op Cisco ACI-omgevingen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Telindus te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Met deze status laat Telindus zien dat de organisatie beschikt over de juiste mensen en expertise om ook ná oplevering van een project toegevoegde waarde te blijven leveren middels managed services. Om voor de Cisco status in aanmerking te komen, moeten Cisco-partners onder meer beschikken over een toegewijde supportafdeling met gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers die kennis en kunde hebben rondom het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van een ACI.

Cisco ACI is een Software Defined Networking (SDN)-oplossing die een betrouwbaar en snel netwerk biedt met vereenvoudiging van beheer. Bovendien is het mogelijk om de uitrol van een netwerk automatisch te programmeren, waardoor de tijd om een server op de markt te brengen vele malen wordt verkort en het programmeerwerk van securityfilters overbodig wordt. Telindus maakt het mogelijk om het volledige beheer van Cisco ACI uit handen te geven, zodat it-afdelingen zich op andere zaken kunnen richten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406355). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.