Managed hosting door True

Toppositie NEG-ITSolutions als HP Gold partner

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

It-leverancier NEG-ITSolutions behoort tot de top van snelst groeiende HP Gold partners in Nederland. In korte tijd heeft NEG als HP Gold Personal System Partner en HP Services Specialist Computing haar HP omzet flink weten te verhogen. NEG-ITSolutions verwacht binnenkort zelfs de HP Platina Partner status te behalen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om NEG-ITSolutions te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

NEG-ITSolutions is gespecialiseerd in it-dienstverlening rondom de gehele lifecycle van hardware voor het onderwijs, zorg, overheid en de zakelijke markt. De focus ligt hierbij op kostenbesparende it-oplossingen en it-diensten, zoals het leveren, plaatsen, verhuizen, afvoeren en verwerken van laptops, desktops, tablets en smartphones. Het afgelopen jaar heeft de it-leverancier een forse sprong vooruit gemaakt in het verbeteren en uitbreiden van haar it-diensten, kennis en processen. HP Nederland en NEG-ITSolutions werken nauw samen in tal van projecten om de klant de allerbeste oplossing te bieden en zo volledig mogelijk te ontzorgen.

Ook pakt de it-leverancier de trend rondom Device as a Service (DaaS), een werkplek inclusief alle service voor een vast bedrag per maand, snel en succesvol op. Vanuit haar Service Center in Nieuwegein levert en ondersteunt NEG-ITSolutions nieuwe en refurbished hard- en software van de A-merken: Apple, HP, Dell, Lenovo en Microsoft.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406313). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.