Managed hosting door True

ITvisors scoort met benoeming Mendix Certified Support Partner

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Het Utrechtse it-bedrijf ITvisors dat organisaties helpt bedrijfsprocessen te optimaliseren is door Mendix benoemd tot Certified Support Partner. Een status die wordt toegekend aan partners die beschikken over de juiste mensen, kennis, tools en processen om het beheer van Mendix-applicaties op het hoogste niveau uit te voeren. Klanten van ITvisors kunnen nu het hele jaar door 24/7 terugvallen op een gecertificeerde support- en beheerafdeling. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om ITvisors te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

ITvisors is één van de eerste Mendix-partners in Nederland, die het strategisch innovatieplatform inzet bij klanten en daardoor inmiddels is uitgegroeid tot Platform Partner. Mede daarom heeft het it-bedrijf de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een support- en beheerafdeling die klanten het hele jaar door ondersteunt met proactieve monitoring en andere supportdiensten. Met de Certified Support Partner certificering hebben klanten nu de garantie dat hun applicaties optimaal ondersteund worden gedurende de hele levenscyclus.

Mendix telt inmiddels zes Certified Support Partners in Nederland en één Global Support Partner. Voor de certificering kijkt Mendix naar de investeringen in support resources en de support infrastructuur, zoals ticketing-systemen en callcenter-mogelijkheden. Daarnaast worden partners ook beoordeeld op hun interne processen en procedures, zoals incident-, change- en releasemanagement, rapportages over SLA’s en klanttevredenheid.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406101). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.