Managed hosting door True

Financiering Werkplek as a Service levert Buyitdirect nominatie op

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

troffee

ICT reseller Buyitdirect.com biedt met Werkplek as a Service (WaaS) haar klanten de mogelijkheid om de werkplekken inclusief alle hardware, software en diensten voor een vast bedrag maandelijks af te nemen. Aangezien de klant kiest voor het totaalconcept van Buyitdirect, lag een aparte financiering via een leasemaatschappij niet voor de hand. Buyitdirect heeft met HP Financial Services als eerste in de Nederlandse markt een overeenkomst gesloten waarmee dit naadloos te realiseren is. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Buyitdirect te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Buyitdirect beschikt met een brede klantenkring en persoonlijke contact via accountmanagers over voldoende potentieel om het WaaS-concept uit te rollen. Het voordeel van het concept Werkplek as a Service voor de klant is dat Buyitdirect het aanspreekpunt blijft en de klant op één maandelijkse factuur alle kosten inzichtelijk heeft.

De ict-reseller wilde graag een derde partij om de financiering met behoud van flexibiliteit onder te brengen, één die beschikt over bancaire expertise en de mogelijkheid biedt om zelf te factureren. De jarenlange samenwerking met HP Financial Services heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er een overeenkomst is gesloten, die dat mogelijk maakt.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406079). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.