Managed hosting door True

Acorel blinkt uit in SAP Hybris implementaties

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Cloud award

Acorel, de in Den Bosch gevestigde specialist op het gebied van SAP CRM, SAP Mobility en SAP Cloud oplossingen, was in 2017 verantwoordelijk voor het hoogste aantal SAP Hybris implementaties. SAP Nederland toonde haar waardering door Acorel uit te roepen tot SAP Hybris Partner of the Year 2017. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Acorel  te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

De afgelopen jaren heeft Acorel de ontwikkelingen op het gebied van SAP Hybris nauwgezet gevolgd. Het bedrijf zag direct de meerwaarde van het SAP portfolio voor hun klanten, waardoor ze zich de afgelopen jaren diepgaand in de oplossingen hebben gespecialiseerd.

De kracht van SAP Hybris zit in de combinatie van sales, service, marketing en eCommerce. Acorel laat volgens SAP Nederland zien al deze specialisaties te bezitten. Mede daardoor hebben ze het afgelopen jaar laten zien een groot aantal klanten succesvol te kunnen maken met het complete portfolio van SAP Hybris. In 2017 realiseerde Acorel SAP Hybris projecten bij onder meer Philips Lighting (Signify), itsme, Bavaria en RollDock Shipping.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406062). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.