Managed hosting door True

Acorel blinkt uit in SAP Hybris implementaties

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Cloud award

Acorel, de in Den Bosch gevestigde specialist op het gebied van SAP CRM, SAP Mobility en SAP Cloud oplossingen, was in 2017 verantwoordelijk voor het hoogste aantal SAP Hybris implementaties. SAP Nederland toonde haar waardering door Acorel uit te roepen tot SAP Hybris Partner of the Year 2017. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Acorel  te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

De afgelopen jaren heeft Acorel de ontwikkelingen op het gebied van SAP Hybris nauwgezet gevolgd. Het bedrijf zag direct de meerwaarde van het SAP portfolio voor hun klanten, waardoor ze zich de afgelopen jaren diepgaand in de oplossingen hebben gespecialiseerd.

De kracht van SAP Hybris zit in de combinatie van sales, service, marketing en eCommerce. Acorel laat volgens SAP Nederland zien al deze specialisaties te bezitten. Mede daardoor hebben ze het afgelopen jaar laten zien een groot aantal klanten succesvol te kunnen maken met het complete portfolio van SAP Hybris. In 2017 realiseerde Acorel SAP Hybris projecten bij onder meer Philips Lighting (Signify), itsme, Bavaria en RollDock Shipping.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6406062). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.