Managed hosting door True

T-Systems scoort met 25 jaar hosting

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Winnaar

Ict-dienstverlener T-Systems verzorgt sinds 1995 de hosting van bedrijfskritische applicaties voor Fokker Services. Na afloop van de huidige contractperiode in 2020 werken T-Systems en het vliegtuigonderhoudsbedrijf inmiddels al vijfentwintig jaar samen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om T-Systems te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

Tot op de dag van vandaag verzorgt T-Systems voor Fokker Services de hosting van de bedrijfskritische applicaties voor documentbeheer en Product Lifecycle Management. Zowel de applicaties als de databaseservers staan in Nederlandse datacenters. Door de beschikbare kennis op het gebied van bijvoorbeeld het Internet of Things, security en datacenterconsolidatie is de ict-dienstverlener ook in staat
Fokker Services te helpen om de digitale transformatie die het bedrijf momenteel ondergaat, verder gestalte te geven.

De operationele ondersteuning door een Nederlands team van T-Systems en de hoge beveiligingsstandaarden die T-Systems hanteert, waren voor Fokker Services redenen om het contract opnieuw met drie jaar te verlengen. Daarnaast waren de stabiliteit van de dienstverlening, snelheid van handelen en de efficiënte samenwerking tussen de partijen gebaseerd op een wederzijds vertrouwen, doorslaggevende factoren. Fokker Services besteedde zijn IT-diensten en rekencentrum in 1995 uit aan Debis IT Services. Deze IT-dienstenleverancier ging in 2001 volledig op in T-Systems.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405733). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.