Managed hosting door True

Oblivion Cloud Control scoort met Amazone Premier partnerstatus

 

troffee

Het Nederlandse cloud consultancybedrijf Oblivion Cloud Control heeft de hoogst haalbare partnerstatus van Amazon Web Services behaald en is daarmee de eerste én enige Premier Consulting Partner in de Benelux. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Oblivion Cloud Control te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

De partnerstatus wordt toegekend aan Amazon partner network leden die geïnvesteerd hebben in Amazon Web Services expertise, aantoonbaar praktijkervaring hebben, beschikken over een groot aantal technisch gecertificeerde consultants, deskundig zijn op het gebied van projectmanagement en meerdere partner network compententies hebben.Tevens moet de Amazon partner worden voorgedragen door Amazon Web Services voor het premier level.

Oblivion Cloud Control werd onder andere Premier Consulting Partner door twee recent behaalde competenties op het gebied van DevOps en Internet of Things, waardoor het bedrijf inmiddels beschikt over alle beschikbare AWS competenties. Naast dat het consultancybedrijf ook beschikt over alle Amazon Web Services certificeringen. Voor zowel de competenties als certificeringen geldt dat deze zijn behaald door meerdere consultants, projectmanagers, sales medewerkers en directieleden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405707). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden van de Channel Awards 2018 aan het woord

Het stemproces is in volle gang en lezers van Channelweb kunnen nog tot en met 11 november hun stem uitbrengen op één van de 110 genomineerden. Tot die tijd spreken we met genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar die ene grote dinsdagavond op 11 december.


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.