Managed hosting door True

Oblivion Cloud Control scoort met Amazone Premier partnerstatus

 

troffee

Het Nederlandse cloud consultancybedrijf Oblivion Cloud Control heeft de hoogst haalbare partnerstatus van Amazon Web Services behaald en is daarmee de eerste én enige Premier Consulting Partner in de Benelux. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Oblivion Cloud Control te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

De partnerstatus wordt toegekend aan Amazon partner network leden die geïnvesteerd hebben in Amazon Web Services expertise, aantoonbaar praktijkervaring hebben, beschikken over een groot aantal technisch gecertificeerde consultants, deskundig zijn op het gebied van projectmanagement en meerdere partner network compententies hebben.Tevens moet de Amazon partner worden voorgedragen door Amazon Web Services voor het premier level.

Oblivion Cloud Control werd onder andere Premier Consulting Partner door twee recent behaalde competenties op het gebied van DevOps en Internet of Things, waardoor het bedrijf inmiddels beschikt over alle beschikbare AWS competenties. Naast dat het consultancybedrijf ook beschikt over alle Amazon Web Services certificeringen. Voor zowel de competenties als certificeringen geldt dat deze zijn behaald door meerdere consultants, projectmanagers, sales medewerkers en directieleden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405707). © Jaarbeurs IT Media.

Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:


Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
LenovoPartners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.