Managed hosting door True

i³ groep scoort met aanbesteding Belastingdienst

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

award

i³ groep, leverancier van ict-infrastructuur oplossingen, heeft de Rijksoverheid aanbesteding Datacenters Belastingdienst Storage gegund gekregen en is daarmee de enige partij voor alle vraagstukken op het gebied van data opslag en de daarbij behorende diensten. Het contract heeft een duur van drie jaar met een optie voor één jaar verlenging en een geschatte waarde van ongeveer 50 miljoen euro. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om i³ groep te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

De Belastingdienst zocht een leverancier die namens hen marktverkenningen doet en de juiste storage oplossingen aanbiedt, passend bij de uitdagingen van de Belastingdienst. Bij het maken van de definitieve keuze voor een leverancier keek de Belastingdienst naar vier aspecten: de invulling van het proces voor offerteaanvragen, de beschikbaarheid en kwaliteit van kennis en advies, invulling van sociale voorwaarden op het gebied van arbeids- en mensenrechten in de inkoopketen en de prijs. i³ groep, in combinatie met haar onderaannemers Tectrade en Misco Solutions, kwam volgens de Belastingdienst als beste uit de bus.

i³ groep is als onafhankelijk leverancier van complexe ict-vraagstukken en -oplossingen de aangewezen partij als het gaat om nieuwe storage vraagstukken en ondersteuning van de bestaande infrastructuur.
De Belastingdienst borgt hiermee de continuïteit van de storage omgeving en stroomlijnt tegelijkertijd alle support en inkoop processen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405696). © Jaarbeurs IT Media.

Vacatures bij Belastingdienst

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.