Managed hosting door True

Innovatieve projecten levert Axians nominatie op

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Qlip, kwaliteitsanalist in de zuivelketen, onderzoekt of de meerwaarde van data vergroot kan worden met technologieën als big data, data science en Internet of Things. Ict-dienstverlener Axians heeft als strategisch adviseur onder meer een model ontwikkeld voor de beoordeling van melkveehouders en rapportagemogelijkheden binnen Z-net verbeterd. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Axians te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

Beide partijen werken nauw samen op het gebied van innovatie en digitale transformatie. Onderzoeken of nieuwe technologieën ook echt meerwaarde opleveren, sluit volgens Qlip perfect aan op de innovatieagenda van Axians.

Qlip beoordeelt melkveehouders in Nederland regelmatig op uiteenlopende gebieden. Van melkkwaliteit en hygiëne tot diergezondheid, -welzijn en geneesmiddelengebruik. Door bestaande data te combineren met externe databronnen, wordt het via data science mogelijk om aan de hand van specifieke parameters doelgerichter te plannen en beoordelen. Binnen dit big data-project bracht Axians aanvullende data science-kennis in, inclusief expertise voor de selectie en integratie van externe databronnen, zoals data van weerstations en grondsoorten. Ook helpt Axians bij het bouwen van een rijke rapportage-omgeving op basis van Microsoft technologie, waardoor klanten eenvoudig en doelgericht bedrijfsgegevens kunnen ontsluiten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405678). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.