Managed hosting door True

Sacha Wingers: meer saleskansen met Pronovus

Channel Awards 2018, Sales Personality of the Year

 

Sacha Wingers

Sacha Wingers

Sacha Wingers, business director Nederland bij Copaco, is betrokken geweest bij de overname van distributeur Pronovus. Deze voorheen in Houten gevestigde specialist van security, data archiving en identity management is onderdeel geworden van de Nederlandse Copaco-organisatie en de beveiligingsoplossingen zijn geïntegreerd in het eigen datacenter- en softwareportfolio. Hier heeft Wingers aan bijgedragen, waarmee hij meer verkoopkansen heeft gecreëerd voor de partners van Copaco in Nederland. Voor de redactie van Channelweb reden om Sacha Wingers te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

Met deze uitbreiding krijgt Copaco toegang tot een aantal interessante nieuwe merken die het portfolio op het gebied van security en identity management verder verbreden. Door deze overname kan de distributeur beter aansluiten op behoeften van partners als het gaat om passende maatwerkoplossingen in zake de AVG/GDPR-wetgeving, de nieuwe Europese privacywet rondom persoonsgegevens.

Het in 1984 opgerichte Copaco heeft verkoopkantoren in Nijmegen, Aalst (België) en het Franse Montévrain. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. De distributeur levert onder meer computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software en servers. Daarnaast heeft het ook diensten op het gebied van servers, storage, mobility, logistic fulfillment en cloud services in het portfolio.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405563). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.