Managed hosting door True

Dirk van de Ven: samen met partners doelen bereiken

Channel Awards 2018, Sales Personality of the Year

 

Dirk van de Ven

Dirk van de Ven

Recent is Dirk van de Ven bij de XRC ICT Group gepromoveerd tot chief commercial officer (cco). Hij was als salesmanager eigenlijk verantwoordelijk voor het partnerkanaal van NXTcom, maar stuurde effectief eigenlijk al de sales en marketing aan. Met de promotie wordt hij dus eigenlijk beloond voor de manier waarop hij al jaren leiding gaf aan de sales- en marketingactiviteiten van het bedrijf. Voor de redactie van Channelweb reden om Dirk van de Ven te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

De XRC ICT Group is een serviceprovider voor telecom en internet. Ook vervult het een distributierol voor hardware-oplossingen. In de Benelux heeft Van de Ven invulling gegeven aan de propositie van het Europese merk Bintec Elmeg. Deze isdn-vervanger wordt nu via een partnernetwerk aangeboden. Van de Ven focust daarbij vooral op het succesvol samenwerken met partners en het realiseren van tevreden klanten.

In zijn nieuwe rol als cco is Van de Ven nu de commerciële eindverantwoordelijke geworden binnen de XRC ICT Group. Eén van zijn nieuwe taken wordt om met het bedrijf een ander geluid in de markt te gaan maken. Daarbij moet de creativiteit van Van de Ven gaan bijdragen aan het sterker maken van bedrijven. Daarbij staat voorop dat er gezamenlijk met partners en klanten doelen worden bereikt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405542). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!



Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.