Managed hosting door True

Nils Veerman: succesvolle positionering HPE in markt

Channel Awards 2018, Sales Personality of the Year

 

Nils Veerman

Nils Veerman

Nils Veerman, sales director, heeft de afgelopen tijd hard gewerkt bij Misco Solutions om de sales- en marketingactiviteiten optimaal te krijgen rondom het hyperconverged infrastructure-portfolio van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Het is hem gelukt dit succesvol te positioneren in zowel de zakelijke als de publieke markt. Voor de redactie van Channelweb reden om Nils Veerman te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

Misco Solutions zet hoog in op de ontwikkeling van zijn mensen, wat zich uit in diverse marketingactiviteiten en trainingen. Hierdoor is er een solide fundering door Veerman en zijn team neergelegd om de hyperconverged-oplossingen van HPE verder te helpen in de markt. Veerman herkende de meerwaarde van dit portfolio meteen en heeft ervoor gezorgd dat de technologie beschikbaar kwam voor klanten.

Voortbordurend op de bredere marktadoptie van HPE in Nederland is Veerman ook gaan werken aan een dienst waarin hij via Misco Solutions hyperconverged-oplossingen ‘as a service’ aanbiedt. Hiermee heeft hij er mede voor gezorgd dat er een hoge mate van betrokkenheid is, heeft hij kennis en ervaring in de diensten geborgd en is de bereidheid bij klanten om te investeren verhoogd. HPE heeft de inmspanningen die onder andere door Veerman zijn geleverd gewaardeerd met een nominatie voor Misco Solutions als HPE Hyperconverged Partner of the Year.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405517). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.