Managed hosting door True

Sven den Uijl: menselijke samenwerking met reseller

Channel Awards 2018, Sales Personality of the Year

 

Sven den Uijl

Sven den Uijl

Sven den Uijl, channel accountmanager bij Lenovo, is iemand die de samenwerking tussen een vendor en een reseller naar een next level brengt. Hij is zeer professioneel en heeft een pragmatische aanpak. Daarnaast vergeet hij zeker de menselijke kant niet te benadrukken. Voor de redactie van Channelweb reden om Sven den Uijl te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

Terwijl sommige andere channel account managers zich beperken tot een select groepje sales is Sven den Uijl iemand die voor iedereen klaar staat. Hij wil al het mogelijke doen om een deal samen met een reseller te scoren door mee te denken naar een gepaste oplossing of door specialisten van Lenovo in te schakelen. In de voordracht, die afkomstig is van ARP Nederland, staat ook te lezen dat Den Uijl tevens zeer goed bereikbaar is en ook vaak langs komt in Maastricht om één-op-één te sparren met sales en marketing om te kijken hoe ze de samenwerking verder kunnen verbeteren.

Daarnaast is Sven den Uijl volgens ARP ook iemand die ervan houdt om behaalde resultaten samen te vieren. ‘De combinatie tussen zijn saleskwaliteiten en het menselijke aspect maken dat Den Uijl een zeer grote gunfactor heeft ontwikkeld binnen ARP. Dit alles maakt hem tot een graag geziene channel account manager voor ARP Nederland.’

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405492). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.