Managed hosting door True

Rik Borneman: sportieve saleslegende in kanaal

Channel Awards 2018, Sales Personality of the Year

 

Rik Borneman

Rik Borneman

Rik Borneman, sr. sales executive cloud infrastructure, was binnen Uniserver al een sportieve legende en in het afgelopen jaar hebben ook de channelcollega’s dit gemerkt. Met zijn talent voor sales en passie voor sport en (cross-)fitness krijgt hij collega’s en klanten in beweging. Zowel sportief als commercieel. Of het nu om een zeilclinic, drakenbootrace of wielerevent gaat, Borneman is erbij. Voor de redactie van Channelweb reden om Rik Borneman te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

De scheidslijn tussen verkopen en sport is voor Borneman flinterdun. Zo was hij recentelijk aanwezig tijdens de ICT Cup 2018 van branchevereniging ICTWaarborg. Borneman was hier als teamcaptain (hoe kan het ook anders) een echte meewerkend voorman voor het Uniserver-team. En alsof dat niet genoeg was, nam hij ook nog even het voortouw om de warming-up voor alle 46 teams te begeleiden (zie video). Want, een goede warming-up is wel zo belangrijk.

Borneman is ook verantwoordelijk voor de grote en succesvolle migratie voor zijn klant Phylax ICT. Dit bedrijf bewerkt de markt vanuit drie vestigingen in het zuiden van het land en heeft de ambitie om in een aantal jaar door te groeien van de huidige vijftig medewerkers naar 150 tot tweehonderd medewerkers. Dit moet enerzijds worden gerealiseerd door autonome groei en anderzijds door overnames. In 2017 waren de eerste twee overname en een van die overnamebedrijven leverde vijftig klanten hosted desktops op een eigen hosting platform. Nadat de medewerkers en werkwijzen van het betreffende bedrijf volledig geïntegreerd waren in de Phylax-organisatie stond de directie voor een keuze: het eigen platform handhaven of kiezen voor outsourcing. Het werd het laatste en Borneman was de spil in deze migratie.

Terug naar de overige genomineerden

Rik Borneman verzorgd warming-up ICT Cup 2018

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405465). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.