Managed hosting door True

Ymor maakt digitale transformatie overzichtelijker

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Awards

Ymor, een Utrechtse specialist in application performance management (apm) en it operations analytics (itoa) helpt bedrijven als Rabobank, CZ, Ahold, Jumbo en gemeente Utrecht een stap vooruit te maken in de digitale transformatie. Het bedrijf helpt organisaties grip op en controle over hun it-omgeving te krijgen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Ymor te nomineren in de categorie Specialized Reseller van het Jaar.

De performancespecialist is inmiddels vijf jaar partner van het Amerikaanse application performance management (apm) softwarebedrijf Dynatrace en voor het tweede jaar op rij door hen uitgeroepen tot EMEA partner of the year. Met name de uitzonderlijke bedrijfsprestaties, omzetgroei en innovatieve inzet van Dynatrace oplossingen zorgen ervoor dat Ymor zich onderscheid van andere performancespecialisten.

Het bedrijf zorgt ervoor dat it-omgevingen continue presteren, waardoor functionaliteiten sneller operationeel zijn met weinig impact op de performance van de productieomgeving. Afhankelijk van de bedrijfsdoelstellingen en geïdentificeerde problematiek zet Ymor verschillende oplossingen in met behulp van de eigen Ymonitor software, dan wel die van derden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6404107). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.