Managed hosting door True

Hardware een tweede kans dankzij Xeptor

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

troffee

Xeptor IT Distribution, een in Leiden gevestigde it-specialist in end-of-life producten, helpt it-resellers al ruim vijftien jaar goedkoop en duurzaam inkopen door refurbished, ex-demo- en renewed producten uit voorraad te verkopen. Alle modellen zoals aangeboden, zijn niet ouder dan vijf jaar, waardoor er nog optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Xeptor te nomineren in de categorie Specialized Reseller van het Jaar.

Producten worden met het eigen keurmerk ‘Approved Selection' op achttien kritieke punten nagekeken, zoals het verwijderen van oude asset- en BIOS tags, een werkende harde schijf, geïnstalleerde software, verwijderen van oude data en een cosmetische check. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd, variërend van goed tot zo goed als nieuw. 

Vanwege de grote vraag naar ervaren personeel biedt Xeptor ook detacheringsdiensten aan. De poule bestaat onder meer uit servicedeskmedewerkers, systeembeheerders, engineers en consultants met uiteenlopende specialismen. Ook helpt Xeptor op aanvraag bij het bouwen en implementeren van it-oplossingen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6404080). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.