Managed hosting door True

Cisco ACI-support Noord-Europa in handen Telindus

 

Awards

De Utrechtse netwerkleverancier Telindus, een dochteronderneming van het Belgische Proximus, is als eerste organisatie in Noord-Europa benoemt tot Cisco application centric infrastructure (aci) partner support service (pss). Door deze partnerstatus mag Telindus als eerste support services leveren op Cisco aci-omgevingen, een software defined networking (sdn)-oplossing die een netwerk biedt met vereenvoudiging van beheer. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Telindus te nomineren in de categorie Specialized Reseller van het Jaar.

Naast een vereenvoudiging van het netwerkbeheer, biedt Cisco aci ook de mogelijkheid om een netwerk automatisch te programmeren. Hiermee wordt volgens de leverancier de tijd die ligt tussen het moment dat er een server-productidee wordt bedacht, tot het moment dat een server daadwerkelijk op de markt wordt gelanceerd (time-to-market) vele malen verkort en wordt het programmeerwerk van securityfilters overbodig.

Telindus, leverancier op het gebied van access, connectiviteit en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support, beschikt onder meer over een supportorganisatie met gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers die kennis en kunde hebben rondom het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van een aci. Een vereiste om voor deze Cisco-partnerstatus in aanmerking te komen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6402816). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.