Managed hosting door True

Centralpoint verkort doorlooptijd met Android Zero-Touch

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

troffee

Centralpoint implementeert met Android Zero-Touch op grote schaal automatisch Android-toestellen binnen een zakelijke infrastructuur. Gebruikers kunnen hierdoor direct na ontvangt het toestel in gebruik nemen. Naast een hoge tevredenheid wordt de doorlooptijd van een mogelijk vervangingstraject aanzienlijk ingekort. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Centralpoint, dat de implementatie nog onder de naam Scholten Awater begon, te nomineren in de categorie Specialized Reseller van het Jaar.

De Android Zero Touch oplossing stelt it-afdelingen van bedrijven in staat om op grote schaal Android-implementaties naar apparaten van verschillende fabrikanten uit te voeren, zonder ieder apparaat handmatig in te stellen. Medewerkers worden hierdoor eenvoudig en snel voorzien van hun Android-apparaat.

SA/Centralpoint biedt haar klanten al een compleet portfolio met verschillende tools, waarmee zij medewerkers een zogenoemde 'out-of-the-box-experience' kunnen bieden. Met Android Zero Touch komt er weer een waardevolle, efficiënte tool bij.

Scholten Awater is per 1 juni 2018 samengegaan met Infotheek, centralpoint.nl en centralpoint.be. Het nieuwe bedrijf opereert onder de naam Centralpoint.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6402749). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.