Managed hosting door True

Cloudbeveiliging levert iSOC24 nominatie op

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Awards

De in Culemborg gevestigde cybersecurity specialist iSOC24 is begin dit jaar een samenwerkingsverband aangegaan met het Amerikaanse bedrijf Bitglass. Deze cloud access security leverancier (CASB) biedt gebruikers toegangscontrole en gedetailleerd inzicht in het gebruik van cloud applicaties. Veel organisaties worstelen momenteel met het beveiligen van data in de cloud, aangezien veel security oplossingen zijn ontwikkeld om data binnen het netwerk te beveiligen. iSOC24 brengt om die reden de Bitglass CASB oplossing in de Benelux aan de markt. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om iSOC24 te nomineren in de categorie Specialized Reseller van het Jaar.

De samenwerking maakt het mogelijk om binnen de Benelux een complete CASB-oplossing te kunnen bieden voor real-time data beveiliging, zowel in de cloud als op elk apparaat. De oplossing stelt bedrijven die gebruik maken van Office365, Box, Dropbox en Google Drive in staat zich ervan te verzekeren dat hun data van zelf ontwikkelde applicaties, of andere SaaS (software as a service) of IaaS (internet as a service) services, veilig en onder controle is.

Bitglass, in 2017 door onderzoeks- en adviesbureau in de informatietechnologie-sector Gartner bestempeld als visionair, maakt het daarnaast ook mogelijk om veilige bring your own device (byod) toegang te kunnen bieden zonder gebruik te hoeven maken van een agent. Data wordt hierdoor beschermd, zonder de privacy van gebruikers aan te tasten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6402610). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.