Managed hosting door True

Relicense drukt kosten met tweedehands softwarelicenties

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Cloud award

Relicense koopt- en verkoopt tweedehands softwarelicenties waardoor organisaties hun kosten voor onder meer Microsoft-licenties zien afnemen, afbetaalde kooplicenties niet nutteloos op de plank blijven liggen en bedrijven niet gedwongen hoeven over te stappen op de laatste software versie. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Relicense te nomineren in de categorie Best Software License Partner van het Jaar.

Samen met De Licentie Specialist, die organisaties onder meer helpt inzicht te krijgen in hun licentiepositie, biedt Relicense de organisatie voor zorgondernemers, Actiz, een alternatief op de wereldwijde beëindiging van de Microsoft SelectPlus-overeenkomst. Dit betrof een kortingsregel voor Microsoft-licenties waar leden van de zorgorganisatie en een groot deel van de sector sinds 2006 gebruik van hebben gemaakt. De tweedehands softwareleverancier, die zich uitsluitend richt op de zakelijke overdracht van OEM en volume-licenties, heeft op deze manier de kosten voor Microsoft-licenties in de zorg aanzienlijk weten terug te dringen.

Steeds meer bedrijven stappen over op cloud-licenties, waardoor kooplicenties veelal ongebruikt blijven. De markt voor gebruikte licenties is dan ook een opkomende nichemarkt in Nederland. Een uitkomst voor bedrijven die gestandaardiseerd zijn op een versie en nog niet willen overstappen naar de meest recente.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6401297). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.