Managed hosting door True

B-lay scoort op eigen groeikracht

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Het Utrechtse B-lay is specialist in softwarelicentiemanagement en levert diensten op het gebied van software compliance, software audits, software asset management tools en software-uitgaven. Sinds de oprichting in 2008 ziet de licentiespecialist zijn omzet jaarlijks groeien met 20 tot 30 procent zonder externe financiering, breidt het zijn expertisecentrum in de Roemeense hoofdstad Boekarest uit en opent het bedrijf een kantoor in het Amerikaanse Boston om aan de toenemende vraag vanuit de Amerikaanse markt te voldoen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om B-lay te nomineren in de categorie Best Software License Partner van het Jaar.

Het bedrijf profiteert van de toenemende vraag naar licentiebeheer onder voornamelijk multinationals en bedrijven in het middensegment en ziet vooral vanuit Amerika de vraag naar licentiebeheerdiensten voor software stijgen. Hoewel B-lay de Amerikaanse markt grotendeels digitaal kan ondersteunen, kiest het bewust voor het openen van een lokaal kantoor, gezien de toegevoegde waarde van lokale aanwezigheid en het face-to-face contact.

Dit alles komt ter verbetering van de dienstverlening en uitbreiding van zowel de klantenset, als het aantal werknemers. Zo breidt het Roemeense kantoor met drie extra verdiepingen uit en worden er ongeveer twintig nieuwe banen geschept.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6401244). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.