Managed hosting door True

Aces Direct scoort met branche specifieke webpagina’s

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Awards

Aces Direct, een in Tilburg gevestigde it-leverancier die zicht richt op advisering, levering en implementatie van it-producten en diensten, loopt met haar webshop voorop in de zakelijke it-markt. De website biedt onder meer verschillende content en functionaliteiten toegespitst per branche, een gepersonaliseerde webshop en een it-blog waar eigen accountmanagers lezers bijpraten over innovatieve ontwikkelingen, trends en weetjes. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Aces Direct te nomineren in de categorie Best Business Webshop van het Jaar.

Naast gericht zoeken op it-producten en it-oplossingen, geeft de website van Aces Direct de mogelijkheid branche-gerichte kennis op te doen op het gebied van overheid, industrie, resellers, zorg en educatie. Met de branche-specifieke pagina’s informeert Aces Direct haar klanten over de laatste ontwikkelingen binnen hun sector, draagt de it-leverancier oplossingen aan en verzorgd op verzoek trainingen op het gebied van onder meer mobility oplossingen, netwerk en (partner)projecten. 

Ook binnen de it-blogs kan gericht per branche worden gezocht en worden onderwerpen besproken als de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG), aanbestedingen, it-security en kostenbesparing. De blogs worden geschreven door zowel eigen accountmanagers als ook interne adviseurs op het gebied van de cloud, software, werkplekken en it-infrastructuur.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6396726). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.