Managed hosting door True

Twindis en ReplaceDirect verduurzamen dienstverlening

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Awards

De webshops Twindis en ReplaceDirect, onderdeel van moederorganisatie MyMicro Group, leveren onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten aan zowel consumenten als zakelijke klanten. De shops hebben de bezorgopties vernieuwd, die naast voordelen voor de ontvanger ook bijdragen aan duurzame dienstverlening. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Twindis en ReplaceDirect te nomineren in de categorie Best Business Webshop van het Jaar.

De nieuwe bezorgopties verhogen de kans op een succesvolle bezorging, aangezien de klant het tijdvak van bezorging kan inzien en zijn aanwezigheid daarop kan afstemmen. Ook kan de ontvanger ervoor kiezen het pakket bij afwezigheid al dan niet bij buren te laten bezorgen en behoort avondlevering tot één van de mogelijkheden, een betaalservice die zeker voor werkende mensen uitkomst biedt.

De opties dragen bij in het verduurzamen van de dienstverlening, doordat de pakketbezorger in één keer kan leveren wat leidt tot een afname van het aantal transportbewegingen. Door snel te leveren, waardoor de klant weer optimaal gebruik kan maken van zijn elektronisch apparaat, wil de MyMicro Group meteen ook een einde maken aan de wegwerpeconomie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6396641). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.