Managed hosting door True

Lifecycle zorgt voor efficiënter inkoopproces

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

troffee

Lifecycle is de productcatalogus van Misco Solutions die volledig afgestemd kan worden op specifieke inkoopwensen. Het is een op maat gemaakte oplossing die meer grip geeft op het inkoopproces en deze van bestelaanvraag tot levering optimaliseert. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Lifecycle van Misco Solutions te nomineren in de categorie Best Business Webshop van het Jaar.

Volgens Misco Solutions worden de eisen die organisaties aan hun inkoopproces stellen steeds hoger. Controle houden over het inkoopproces en tegelijkertijd de inkoopkosten zo laag mogelijk houden, zou alleen lukken door zelf inzicht te hebben in het hele proces. Iets waar Lifecycle uitkomst bij biedt door de mogelijkheid de orderstatus stap voor stap te volgen vanaf het moment dat de inkooporder zichtbaar is.

De door Misco Solutions aangeboden e-business oplossing is geen gewone website met een open productcatalogus, maar een op de klant afgestemde oplossing die alleen toegang biedt met unieke inloggegevens.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6396623). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.