Managed hosting door True

Lifecycle zorgt voor efficiënter inkoopproces

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

troffee

Lifecycle is de productcatalogus van Misco Solutions die volledig afgestemd kan worden op specifieke inkoopwensen. Het is een op maat gemaakte oplossing die meer grip geeft op het inkoopproces en deze van bestelaanvraag tot levering optimaliseert. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Lifecycle van Misco Solutions te nomineren in de categorie Best Business Webshop van het Jaar.

Volgens Misco Solutions worden de eisen die organisaties aan hun inkoopproces stellen steeds hoger. Controle houden over het inkoopproces en tegelijkertijd de inkoopkosten zo laag mogelijk houden, zou alleen lukken door zelf inzicht te hebben in het hele proces. Iets waar Lifecycle uitkomst bij biedt door de mogelijkheid de orderstatus stap voor stap te volgen vanaf het moment dat de inkooporder zichtbaar is.

De door Misco Solutions aangeboden e-business oplossing is geen gewone website met een open productcatalogus, maar een op de klant afgestemde oplossing die alleen toegang biedt met unieke inloggegevens.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6396623). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.