Managed hosting door True

Sterke uitbreiding website Centralpoint na fusie

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Awards

It-reseller Centralpoint heeft na het samengaan met Infotheek, Centralpoint.nl, Centralpoint.be en Scholten Awater (SA) de website en webshop verder uitgebouwd met SaaS-oplossingen, lease, huur en circulaire it, door oude hardware te verkopen of via een speciale inruil configurator op te kopen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Centralpoint te nomineren in de categorie Best Business Webshop van het Jaar.

Centralpoint biedt ruim 1,9 miljoen it-producten aan via een zogenoemde responsive website, waarvan het scherm zich aanpast aan de bezoeker van de site. Of dit nu een desktop monitor, tablet of smartphone is, de layout past zich aan de resolutie van het beeldscherm aan.

De it-reseller heeft sinds het samengaan met bovengenoemde partijen leveringen aan consumenten stopgezet, wat een kleine 2 procent van de omzet bedroeg. Tenzij het via speciale, zakelijke portals gaat, zoals voor scholen (leerlingen) en universiteiten (studenten). De focus ligt sindsdien volledig op de zakelijke markt en klanten worden geadviseerd door medewerkers met kennis van zaken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6396611). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.