Managed hosting door True

Sterke uitbreiding website Centralpoint na fusie

Channel Awards 2018, Reseller Awards

 

Awards

It-reseller Centralpoint heeft na het samengaan met Infotheek, Centralpoint.nl, Centralpoint.be en Scholten Awater (SA) de website en webshop verder uitgebouwd met SaaS-oplossingen, lease, huur en circulaire it, door oude hardware te verkopen of via een speciale inruil configurator op te kopen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Centralpoint te nomineren in de categorie Best Business Webshop van het Jaar.

Centralpoint biedt ruim 1,9 miljoen it-producten aan via een zogenoemde responsive website, waarvan het scherm zich aanpast aan de bezoeker van de site. Of dit nu een desktop monitor, tablet of smartphone is, de layout past zich aan de resolutie van het beeldscherm aan.

De it-reseller heeft sinds het samengaan met bovengenoemde partijen leveringen aan consumenten stopgezet, wat een kleine 2 procent van de omzet bedroeg. Tenzij het via speciale, zakelijke portals gaat, zoals voor scholen (leerlingen) en universiteiten (studenten). De focus ligt sindsdien volledig op de zakelijke markt en klanten worden geadviseerd door medewerkers met kennis van zaken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6396611). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.