Managed hosting door True

Dit zijn de populairste channel personalities!

Channel Awards 2017, Channel Personality of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Channel Personality of the Year: Rob van Rooij, directeur/eigenaar van H&R Automatisering

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Personal Achievement Awards vijf channel-persoonlijkheden in ict genomineerd. Peter Paul Bénard van Lenovo, André Lodewijks van Citrix, Ton van der Meer van Accenture Cloud First, Bart van Rheenen van Arrow ECS en Hjalmar van Veen van HP Inc. Nederland mogen zich in 2017 de populairste channel personalities van de Nederlandse ict-markt noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Channel Personality of the Year:

• Peter Paul Bénard, commercial channel leader bij Lenovo
• André Lodewijks, channel directeur West- en Zuid-Europa bij Citrix
• Ton van der Meer, managing director van Accenture Cloud First
• Bart van Rheenen, managing director van Arrow ECS
• Hjalmar van Veen, general manager Personal Systems bij HP Inc. Nederland

Onderbouwingen

• Peter Paul Bénard, commercial channel leader bij Lenovo

Reden: Kanaalleider heeft duidelijk doel, namelijk zichtbaarheid in zakelijk it-kanaal

De commercial channel leader van Lenovo, Peter Paul Bénard, heeft een duidelijk doel en dat is Lenovo nog zichtbaarder maken in het zakelijke it-kanaal. Bénard werkte eerder voor onder andere D-Link, Epson, Samsung en Infonet. Hij stelt dat bij een relatief kleine organisatie partners extra belangrijk zijn. Lenovo benadert wel eindgebruikers, maar puur om partners te helpen bij leadgeneratie. Daarbij heeft de onderneming aparte teams voor corporate accounts, voor de mid-market en voor kleinere bedrijven.

• André Lodewijks, channel directeur West- en Zuid-Europa bij Citrix

Reden: Promotie naar internationale functie

André Lodewijks heeft binnen Citrix promotie gemaakt naar een internationale functie. Hij is namelijk benoemd tot channel directeur West- en Zuid-Europa bij de onderneming. Eerder werkte hij als manager channel Benelux en daarvoor distributiemanager Benelux. Lodewijks ondersteunt channel partners in hun business transformatie. Partners verschillen volgens hem van mening over de potentie van opkomende technologieën als big data en het IoT, maar als het gaat om het aanbod van cloudservices is de boodschap duidelijk: het is tijd voor actie.

• Ton van der Meer, managing director van Accenture Cloud First

Reden: Verkoop van CRMWayPoint

Ton van der Meer is verbonden aan Accenture Cloud First, dat zich bezighoudt met implementaties van clouddiensten. Voorheen was hij ceo en oprichter van CRMWaypoint, in acht jaar tijd uitgegroeid tot het grootste kenniscentrum van Salesforce in de Benelux. In 2016 verkocht hij CRMWaypoint aan Accenture en ging weer in loondienst. Van der Meer is ruim 27 jaar werkzaam in de ict, waarvan de laatste negentien jaar in het crm-werkveld. Hij werkte eerder bij bedrijven als Coda, PeopleSoft, Siebel en BEA systems.

• Bart van Rheenen, managing director van Arrow ECS

Reden: De manier waarop hij in 5 jaar Arrow ECS een plek heeft gegeven in de Benelux

Arrow ECS heeft sinds de start in de Benelux bijna vijf jaar geleden een voorspoedige groei weten te realiseren. Wereldwijd behoort Arrow tot de top-drie in ict-distributie maar heeft als kleinere speler in de regio van meet af aan gekozen voor een selectieve groeistrategie en heeft daarmee zijn eigen marktpositie weten op te bouwen. De strategie van managing director Bart van Rheenen heeft het bedrijf bepaald geen windeieren gelegd, Waar de puur logistieke distributie grotendeels is geoutsourced, kunnen de medewerkers van Arrow Benelux focussen op activiteiten met een hoge toegevoegde waarde.

• Hjalmar van Veen, general manager Personal Systems bij HP Inc. Nederland

Reden: Marktleiderschap vergroot en versterkt

Hjalmar van Veen heeft in zijn voormalige rol als channel manager HP Personal Systems een channel fundament gebouwd op basis van ondernemerschap, samenwerking en focus op winstgevende groei samen met de partners. In een lastige markt is hij erin geslaagd om HP's marktleiderschap in Nederland ter vergroten en versterken. In zijn huidige rol, sinds anderhalf jaar, als general manager personal systems bij HP Inc. ziet hij het partnerkanaal nog steeds als primaire focus. Door zijn persoonlijke benadering is hij nog altijd voor partners een bekend en betrouwbaar gezicht.

Terug naar alle genomineerde ict-persoonlijkheden van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6053260). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.