Managed hosting door True

Dit zijn de beste channel managers!

Channel Awards 2017, Channel Manager of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Channel Manager of the Year: Edwin Rubens, salesmanager Channel Business bij HP Inc Nederland

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Personal Achievement Awards vijf channel managers genomineerd. Eric Bruins van Equinix, Marcel van de Gender van Dropbox Business, Daan de Groot van Cisco Nederland, Marcel Luijk van Telindus en Guido Peters van Lancom Systems mogen zich in 2017 de beste channel managers van de Nederlandse ict-markt noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Channel Manager of the Year:

• Eric Bruins, channel partner manager Benelux bij Equinix
• Marcel van de Gender, distribution lead Benelux en Nordics bij Dropbox Business
• Daan de Groot, head of partner organization bij Cisco Nederland
• Marcel Luijk, director partner en vendor management bij Telindus
• Guido Peters, senior channel marketing manager bij Lancom Systems

Onderbouwingen

• Eric Bruins, channel partner manager Benelux bij Equinix

Reden: Het binnenhalen van ION-IP als partner

Managed security provider ION-IP uit Veenendaal, specialist in de beveiliging en optimalisatie van communicatieprocessen en applicaties, gaat samen met de Amsterdamse datacenteraanbieder Equinix een datacenter- en cloudomgeving aanbieden. De dienstverlening en producten van ION-IP integreren volgens channel partner manager Benelux Eric Bruins goed met de wereldwijde datacenters en cloudconnectiviteitsdiensten van Equinix. Door te kiezen voor de gezamenlijke dienstverlening van Equinix en ION-IP kiezen klanten volgens de twee bedrijven voor een beveiligde, toekomstbestendige infrastructuur waarop telkens snel nieuwe diensten zijn uit te rollen.

• Marcel van de Gender, distribution lead Benelux en Nordics bij Dropbox Business

Reden: In 2016 een distributiekanaal opgezet, in 2017 gepromoveerd en de Nordics erbij gekregen

Marcel van de Gender is distribution manager Benelux en Nordics bij cloudaanbieder van online storage en samenwerkingsoplossingen Dropbox. In 2016 heeft hij hiervoor een distributiekanaal opgezet. De distributiemanager focust op hoe het ict-verkoopkanaal waarde aan Dropbox Business kan toevoegen en licenties kan aanbieden aan klanten. De in abonnementsvorm aan te schaffen licenties zorgen ervoor dat klanten flexibel kunnen blijven in het gebruik van Dropbox en gemakkelijk kunnen opwaarderen naar meer gebruikers. Van de Gender werkte eerder voor Microsoft in verschillende partner-gelieerde functies en bij Fujitsu, Dell en Escom.

• Daan de Groot, head of partner organization bij Cisco Nederland

Reden: De verschillende awards die Cisco oktober 2016 heeft uitgereikt

Daan de Groot reikte eind vorig jaar verschillende partner-awards uit in het Nederlandse ict-verkoopkanaal. Hij benadrukt de toegevoegde waarde die partners bieden met hun oplossingen en diensten gebaseerd op technologie van Cisco. De Groot geeft aan dat hij met de Cisco Partners Awards deze partners wil belonen voor hun voortdurende investeringen in trainingen en certificeringen van Cisco op om een hoog niveau diensten te kunnen aanbieden.

• Marcel Luijk, director partner en vendor management bij Telindus

Reden: Securitycertificeringen op Cisco-vlak

Telindus behaalde opnieuw de certificering voor zowel de Cisco Master Cloud Builder Specialisatie als de status van Gold Partner. Telindus is in Nederland één van de twee organisaties die over deze Cisco Master Specialisatie beschikt en één van de negen Gold Partners. NSF, de onafhankelijk audit-organisatie ingezet door Cisco, heeft na twee audit-dagen de beide certificaten toegekend. Voor deze certificeringen is er binnen Telindus een speciaal team samengesteld, dat twee maanden aan de audit heeft gewerkt om het tot een succes te brengen.

• Guido Peters, senior channel marketing manager bij Lancom Systems

Reden: Expert op het gebied van distributiemarketing, ontwikkelen distributielandschap

Guido Peters is binnen Lancom, leverancier van netwerkoplossingen, eindverantwoordelijk voor distributiemarketing. Volgens de Duitse netwerkleverancier beschikt Peters over meer dan zeventien jaar ervaring in sales- en marketing-posities binnen de ict- en telecommunicatie-branche. In zijn laatste positie droeg hij de verantwoordelijkheid voor distributie-sales en -marketing en voor de online-business van netwerkleverancier Zyxel in Duitsland en Oostenrijk. In zijn positie van senior channel marketing manager ondersteunt Peters de Lancom-distributeurs met het ontwikkelen en implementeren van doelgerichte marketingplannen rondom het Lancom-assortiment.

Terug naar alle genomineerde ict-persoonlijkheden van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6053019). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.