Managed hosting door True

Dit zijn de beste channelprogramma’s!

Channel Awards 2017, Outstanding Channel Program of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Outstanding Channel Program of the Year: Dell

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Vendor Awards vijf channelprogramma’s genomineerd. Accredited Service Partner-programma van Veeam Software, AdvantageMSP-programma van Aerohive Networks, Dell EMC Partner Program van Dell EMC, PartnerWorld van IBM en Select Channel-programma van Fujitsu mogen zich in 2017 de beste channelprogramma’s van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Outstanding Channel Program of the Year:

• Accredited Service Partner-programma van Veeam Software
• AdvantageMSP-programma van Aerohive Networks
Dell EMC Partner Program van Dell EMC
• PartnerWorld van IBM
• Select Channel-programma van Fujitsu

Onderbouwingen


• Accredited Service Partner-programma van Veeam Software

Veeam Software, aanbieder van back-up & restore, disaster recovery, availability en data protection oplossingen, lanceert het Veeam Accredited Service Partner-programma (VASP). Dit programma voorziet in een selectie van partners, distributeurs, system integrators en freelance IT-consultants, die beschikken over de noodzakelijke technische skills om succesvolle implementaties en diensten te verzorgen rond het Veeam-productportfolio. VASP-deelnemers bieden hoogwaardige diensten rond Veeam-oplossingen en helpen organisaties de betrouwbaarheid te vergroten en meer waarde en rendement uit hun it-investeringen te halen.

• AdvantageMSP-programma van Aerohive Networks

Aerohive Networks kondigt het nieuwe AdvantageMSP-programma aan. Dit programma stelt channel partners in staat om organisaties fully-managed vaste en draadloze services te bieden. Dit maakt het mogelijk dat klanten de maximale waarde van wifi kunnen benutten en zorgt ervoor dat zij zich meer kunnen focussen op wifi, analytics en applicatiemogelijkheden, in plaats van de basis van connectivity. Het AdvantageMSP-programma omvat tools, processen en productfunctionaliteiten waarmee channel partners een nieuwe en nog waardevollere dienstverlening kunnen bieden aan hun klanten.

• Dell EMC Partner Program van Dell EMC

Dell EMC introduceert een geheel nieuw en geïntegreerd partnerprogramma, dat volgens het Amerikaanse technologiebedrijf het beste van de bestaande programma’s van Dell en EMC combineert. In Nederland is het nieuwe Dell EMC-partnerprogramma bedoeld voor een groep van ongeveer 150 partners. Na de invoering van het geïntegreerde Dell EMC-partnerprogramma (in februari 2017) past de Amerikaanse onderneming in mei 2017 het Line of Business Incumbency-programma aan. Dit programma, bedoeld om de gevestigde relatie tussen partner en klant te respecteren en direct sales-conflicten te vermijden, krijgt nu een infrastructuuraccount. Dat betekent dat wanneer partners met klanten in gesprek zijn, het account volledig naar de partner gaat.

• PartnerWorld van IBM

Het partnerprogramma van IBM is volgens het bedrijf radicaal veranderd. Alles draait nu om competenties. In totaal zijn er 36 te behalen vaardigheden ingevoerd en er volgen er nog meer dit jaar. Ook hebben de niveaus een andere naam gekregen en is er een hoger level toegevoegd dat platinum is gedoopt. Daarnaast introduceert het bedrijf andere partnerlevels: registered, silver, gold en platinum. IBM stelt daarnaast dat partners meer ondersteuning krijgen om cognitieve en cloud-oplossingen te ontwikkelingen. Zo krijgen ze zogenaamde ‘credits’ in de cloudomgeving van IBM en toegang tot technische mkb-bedrijven.

• Select Channel-programma van Fujitsu

Ict-dienstverlener Fujitsu biedt partners in zijn Select Channel-programma een nieuwe portfolio-omgeving, die zich richt op de systemen en oplossingen van het bedrijf omtrent IoT, kunstmatige intelligentie, big-data-analytics, cloud en cybersecurity. Ook biedt de dienstverlener een specifiek opleidings- en certificeringsprogramma. Met het vernieuwde programma is een investering van meer dan een miljoen euro gemoeid. Veranderingen zijn onder andere een verbeterde kortingsstructuur voor Select Experts en leden van Select Cirle om gemakkelijker partners te erkennen die een specifieke expertise hebben in, en een gerichte focus op, strategische gebieden van digitalisering en digitale transformatie.

Terug naar alle genomineerde fabrikanten van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6050221). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.