Managed hosting door True

Dit zijn de beste partneruitbreidingen!

Channel Awards 2017, Most Successful Partner Network Extension of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Most Succesful Partner Network Extension of the Year: Microsoft

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Vendor Awards vijf uitbreidingen van partnernetwerken genomineerd. Hewlett Packard Enterprise (incl. Aruba), IFS, Plantronics, Pyramid Analytics en Sana Commerce mogen in 2017 de beste partneruitbreidingen van Nederland claimen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year:

• Hewlett Packard Enterprise (incl. Aruba)
• IFS
• Plantronics
• Pyramid Analytics
• Sana Commerce

Onderbouwingen


• Hewlett Packard Enterprise (incl. Aruba)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kent de platinum, gold en silverstatus. De platinumstatus is de allerhoogste partnerstatus van HPE en geldt voor het bouwen van complexe datacenterinfrastructuren. Tevens geldt het voor het beheer van applicatie-infrastructuren tot op cloudniveau. Na de platinumstatus zijn de gold- en silverstatus de hoogste partnerstatussen van HPE. Ze worden uitgereikt aan partners die zich onderscheiden met hun kennis en ervaring op specifieke technologiegebieden waardoor HPE oplossingen kan aanbieden en leveren. Ook HPE-onderdeel Aruba kent deze partnerstatussen.

• IFS

IFS, leverancier van applicatiesoftware, zet volop in op het partnernetwerk. Momenteel heeft het bedrijf wereldwijd 360 verschillende partners, een groei van 200 procent in de afgelopen twee jaar. Het bedrijf wil in Nederland partners toevoegen en ervoor zorgen dat bestaande partners blijven. Partners worden zowel online als klassikaal getraind en ook op marketing-en salesgebied wil IFS zijn partners faciliteren. Zo wordt het promotiemateriaal geautomatiseerd, zodat iedereen gebruik kan maken van dezelfde temples voor e-mails, nieuwsbrieven en social media. Ook biedt IFS salesmanagementondersteuning.

• Plantronics

Het Plantronics Partner Connect-programma kent verschillen programmaniveaus waarin kerncompetenties en expertisegebieden van wederverkopers helder zijn gedefinieerd. De hoogste status hierbij is die van premium partner. Hiervoor moeten resellers een hoge certificering halen. Dit geeft Plantronics naar eigen zeggen de waarborg dat iedere eindgebruiker of organisatie die op het gebied van unified communications of contactcenter met betrekking tot headsets met zijn vragen terecht kan bij deze partner.

• Pyramid Analytics

Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform voor bedrijven, heeft zijn partner-ecosysteem in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, uitgebreid met meer dan 61 partners in de afgelopen 12 maanden. De wereldwijde partners van Pyramid Analytics die deelnemen aan het partnerprogramma hebben recht op verschillende voordelen, waaronder training en certificering op het BI Office-platform, sales-ondersteuning en demand generation-middelen, evenals de toegang tot trial- and demo-licenties om de sales-activiteiten te ondersteunen.

• Sana Commerce

Sana Commerce heeft als hoogste partnerstatus de Sana Gold Partner. Het bedrijf reikt de status van Gold Partner uit aan partners op basis van hun expertise, het salesvolume en de marketingactiviteiten om de verkoop van Sana Commerce te stimuleren. Sana is een gecertificeerde Microsoft Dynamics en SAP partner. Met een e-commerce oplossing die integreert met de erp-systemen van Microsoft Dynamics (Nav, AX & GP) en SAP (ECC en Business One), helpt Sana Commerce leveranciers, fabrikanten en groothandels wereldwijd om efficiënter te verkopen, betere klantenservice te bieden en hun omzet te verhogen. Sana heeft een wereldwijd netwerk van partners, die het bedrijf ondersteunt door middel van e-learning cursussen, voor partners opgezette marketingcampagnes en een partner success manager die partners helpt bij het betreden van de e-commerce wereld.

Terug naar alle genomineerde fabrikanten van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6050201). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.