Managed hosting door True

Dit zijn de beste marketingprogramma’s!

Channel Awards 2017, Best Marketing Program of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Best Marketing Program of the Year: Cisco (The Network Strikes Back)

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Vendor Awards vijf marketingprogramma’s genomineerd. Het vierde Exertis Open, HP Indigo digital printing voor Heineken, Privacy Week bij Centralpoint.nl met Kaspersky Lab, SAP Run Live Truck en SonicWall University, incl. marketingprogramma’s mogen zich in 2017 de beste marketingprogramma’s van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Best Marketing Program of the Year:

• 4e Exertis Open
• HP Indigo digital printing voor Heineken
• Privacy Week bij Centralpoint.nl met Kaspersky Lab
SAP Run Live Truck
SonicWall University, inclusief marketingprogramma’s

Onderbouwingen


• 4e Exertis Open

Tijdens de vierde Exertis Open die op 24 mei 2017 plaatsvond op Golfcourt de Turfvaert in Rijsbergen vond een bijeenkomst met rondetafelgesprekken plaats over verschillende onderwerpen zoals dataprotectie. Bedrijven als Plantronics, Panasonic, Sonus, Polycom, Spectralink waren aanwezig. Het event werd bezocht door resellers op het gebied van universal communications en visual communications, netwerken of andere connectiviteitsoplossingen.

• HP Indigo digital printing voor Heineken
Verpakkingsontwerper Silas Amos en grafische kunstenares Emily Forgot hebben tweeduizend unieke Heineken-flesjes gemaakt voor verpakkingsbedrif Interpack. Hierbij is gebruikgemaakt van technologie van HP. De flesontwerpen zijn gecreëerd met behulp van HP’s SmartStream Mosaic variabele ontwerptechnologie. Daarnaast is elke fles individueel genummerd met een lettertype dat speciaal is ontworpen voor dit project dankzij HP Variable Data Printing.

• Privacy Week bij Centralpoint.nl met Kaspersky Lab
Tijdens de Privacy Week bij Centralpoint.nl bood het bedrijf tot 40 procent korting op Kaspersky Total Security for Business licenties bij Centralpoint.nl. Kaspersky Total Security for Business biedt anti-malware & firewall, file server security, endpoint controle en mobiele veiligheid. De licentiespecialisten van Centralpoint.nl helpen klanten na hun aankoop met het beheer en onderhoud van Kaspersky-licenties.

• SAP Run Live Truck
SAP trok maandenlang met de speciaal daarvoor ingerichte SAP Run Live Truck langs diverse organisaties door heel Nederland. Met dit ‘ontwikkellaboratorium op wielen’ wilde het technologiebedrijf samen met hen uitdagingen en ideeën omzetten in werkende oplossingen. Intel en Amazon Web Services sponsoren het project. Deelnemende organisaties konden voorafgaand aan het project een innovatiecase opstellen. Het team van de Run Live Truck leverde in samenwerking met de klant gegarandeerd binnen vijf werkdagen een ‘minimal viable product’ op, ofwel een werkende oplossing met minimale functionaliteit.

• SonicWall University, incl. marketingprogramma’s
Netwerkbeveiligingsleverancier SonicWall komt met twee nieuwe initiatieven die volgens de Dell-spin-offpartners helpen om nieuwe klanten te winnen door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen rond de moderne cyberwapenwedloop. Allereerst is er SonicWall University dat partners toegang biedt tot securitytraining. Daarnaast introduceert het bedrijf wereldwijde marketingprogramma’s om kanaalpartners te helpen om oplossingen en diensten voor cyberbeveiliging aan het mkb aan te bieden. Partners kunnen via een nieuw SonicWall Partner Portal een beroep doen op kant-en-klaar campagnemateriaal en zich aanmelden voor financiële ondersteuning voor marktontwikkelingsactiviteiten.

Terug naar alle genomineerde fabrikanten van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6050156). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.