Managed hosting door True

Dit zijn de beste value added distributors!

Channel Awards 2017, Value Added Distributor of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar vad Avnet

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Value Added Distributor of the Year: Avnet

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Distributor Awards vijf distributeurs die toegevoegde waarde leveren genomineerd. Arrow ECS, Azlan, Dupaco, Nextel en Exclusive Networks mogen zich in 2017 de beste value added distributors van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Value Added Distributor of the Year:

  • Arrow ECS
  • Azlan (Tech Data)
  • Dupaco (Ingram Micro)
  • Nextel
  • Exclusive Networks

Onderbouwingen

  • Arrow ECS

Arrow ECS heeft een sterke groei doorgemaakt in de afgelopen zes jaar. Van vier personen in 2009 naar meer dan zestig in 2017. Het portfolio groeide van drie lijnen naar 32 in 2017, waaronder die van Citrix, NetApp, Check Point en Huawei. Buiten uitbreiding van het portfolio heeft Arrow ECS vooral nieuwe value add-diensten in de markt gezet. Het gaat hier om Arrow Capital Solutions (28 verschillende financiële diensten voor resellers, van lease tot het compleet financieren van een manged services-dienst waarbij het zelf de beheerderdiensten van de reseller vergoedt), Arrow Multivendor Support (één loket voor 24/7 support voor 35 fabrikanten), Arrow Global Delivery Services (wereldwijde leveringen namens de reseller op basis van DDP) en Arrow IoT (volledig programma voor resellers om deze markt te betreden).

  • Azlan (Tech Data)

Azlan, de value added-divisie van Tech Data, biedt zijn resellers Systrack van Lakeside Software aan. Systrack stelt organisaties in staat om perfomance issues inzichtelijk te maken en it-processen te verbeteren. Met SysTrack zijn organisaties in staat om informatie te verzamelen die inzicht geeft in de uitgave en het gebruik van de beschikbare ict-middelen. Zodoende kan er sneller worden ingegrepen en kan er gekozen worden om veranderingen in de ict-structuur aan te brengen. Resellers van Tech Data Azlan kunnen met Lakeside Systrack de eindgebruiker inzicht geven in hun asset management-vraagstukken en de eindgebruikerservaring verbeteren.

  • Dupaco (Ingram Micro)

Dupaco is distributeur geworden van Parallels. Het Ingram Micro-onderdeel beidt zo zijn SaaS- en multiplatform-oplossingen uit met Remote Application Server van Parallels. Dit biedt een optimale ervaring voor eindgebruikers van alle devices en de alles-in-één load balancing en reporting tools stroomlijnen het werk van it-beheerders. Ook heeft Dupaco Acronis aan het portfolio toegevoegd, waarvoor het speciale ondersteuning, training en klantenservice aan resellers biedt. Dupaco is niet alleen verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten rond de databeveiligings- en opslagoplossingen van Acronis, maar ook voor de marketing van Acronis back-up en disaster recovery-producten.

  • Nextel

Nextel is de nieuwe value added-distributeur van netwerkleverancier Lancom Systems in Nederland. De distributeur levert  Lancom Management Cloud aan systeemintegrators en managed service providers. Deze software defined networking (sdn)-oplossing biedt een geautomatiseerd, centraal management voor alle netwerkcomponenten. Nextel gaat het volledige productaanbod van de Duitse netwerkleverancier leveren, waarbij klanten van Nextel vooral geïnteresseerd zijn in de nieuwe cloud-gebaseerde netwerkoplossing. Met Lancom komt Nexteltegemoet aan de vraag naar complexe, veilige en professionele netwerkoplossingen die aan de Europese normen voldoen.

  • Exclusive Networks

TechAccess is onderdeel van Exclusive Networks en is gespecialiseerd in wireless en mobility. Het levert daardoor een uitgebreid portfolio van zowel indoor als outdoor draadloze oplossingen. TechAccess ondersteunt onder andere met indoor- en outdoor site surveys, het geven van trainingen en workshops, consultancy en testapparatuur. TechAccess biedt ook zeer specialistische oplossingen aan voor zorgeloze point-to-point, point-to-multipoint datatransmissie en broadband-in-motion mobiliteitsoplossingen. TechAccess beschikt daarbij over de hoogste certificeringen vanuit zijn fabrikanten.

Terug naar alle genomineerde distributeurs van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6049536). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.