Managed hosting door True

Dit zijn de beste specialized distributors!

Channel Awards 2017, Specialized Distributor of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar specialized distributor Dupaco Distribution

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Specialized Distributor of the Year: Dupaco Distribution

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Distributor Awards vijf gespecialiseerde distributeurs genomineerd. BigTec, Copaco, Epatra, Twindis en Westcon-Comstor mogen zich in 2017 de beste specialized distributors van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Specialized Distributor of the Year:

  • BigTec (Exclusive Group)
  • Copaco
  • Epatra
  • Twindis
  • Westcon-Comstor

Onderbouwingen

  • BigTec (Exclusive Group)

BigTec heeft Cloudian aan zijn portfolio toegevoegd. Deze samenwerking biedt nieuwe kansen voor kanaalpartners, zoals de mogelijkheid om hybride cloud-oplossingen te ontwikkelen voor de opslag van petabytes aan data. Partners kunnen daarmee nieuwe omzetstromen uit cloudopslag aanboren. De samenwerking zorgt er ook voor dat Europese organisaties kunnen voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van databescherming, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR). BigTec is gespecialiseerd in softwaregedefinieerde cloud-architecturen en gevirtualiseerde datacenter-functionaliteiten. BigTec is een divisie van de Exclusive Group.

  • Copaco

Sinds begin 2016 is Copaco uitgebreid met een nieuwe business unit Smart Solutions. Een unit die meer biedt dan alleen smart home-oplossingen, want domotica en slimme oplossingen beperken zich niet tot de muren van een consumentenwoning. De unit richt zich dan ook op verschillende verticale markten rondom internet of things. Copaco wil zich onderscheiden in dit relatief nieuwe marktsegment en omdat deze markt nog volop in ontwikkeling is, wil het zijn klanten ondersteuning bieden op het gebied van kennis, advies en training. Zo heeft Smart Solutions onder andere One Smart Control in het portfolio opgenomen, modulaire smart home-technologie voor zowel consumenten als zorginstellingen.

  • Epatra

Epatra is de distributiepartner van GoBright geworden voor het product BrightBooking. GoBright heeft het online platform BrightBooking ontwikkeld om zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte te vinden en te boeken. Dit kan altijd en overal vandaan via een webportal of de BrightBooking-app. Een koppeling met Exchange, Outlook en/of Office 365 zorgt voor een maximale integratie. En de deurkaart, een interactief display bij de ruimte, maakt BrightBooking een complete room management-oplossing. Vergaderruimtebeheer, ofwel room management, is enorm in opkomst. Het effectief gebruiken van vergaderruimtes bespaart veel kosten en verbetert de efficiency enorm.

  • Twindis

Twindis wil als after market-distributeur de levensduur van elektronische apparaten zo lang mogelijk te verlengen. Het biedt een assortiment van ongeveer zeshonderdduizend onderdelen waarvoor ook vakkennis beschikbaar is. Een onderdeel van een elektronisch apparaat vervangen lijkt soms moeilijker dan het is zonder de juiste know-how, ervaring of professioneel gereedschap. Voor zakelijke klanten deelt Twindis deze kennis zodat zij dit eenvoudig kunnen integreren in hun eigen platform. Het levert onderdelen uit voorraad binnen een dag. Blijkt een reparatie toch te lastig voor een klant, dan staan reparatiemedewerkers klaar om bij te springen.

  • Westcon-Comstor

Westcon-Comstor is een value-added technologiedistributeur van leveranciersoplossingen in security, collaboration, unified communications, networking en datacenter. Het bedrijf optimaliseert de technische supply chain door het aanbod van een cloudoplossing, services en global deployment. Westcon-Comstor stelt naar eigen zeggen partners in staat het afzetgebied uit te breiden; door lokale expertise en ondersteuning worden wereldwijde kansen mogelijk gemaakt.
Naast Symantec/Blue Coat levert de gespecialiseerd distributeur in beveiligingsoplossingen ook securityoplossingen van Check Point, F5, Infoblox, Juniper, Skybox, Trend Micro, Tripwire, Xirrus, Palo Alto, Arbor en Firemon.

Terug naar alle genomineerde distributeurs van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6049508). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.