Managed hosting door True

Dit zijn de beste value added resellers!

Channel Awards 2017, Best Value Added Reseller of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar var Scholten Awater

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Value Added Reseller of the Year: Scholten Awater

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Reseller Awards vijf resellers die toegevoegde waarde leveren genomineerd. Axians, Cadmes, Detron, Insight en Telindus mogen zich in 2017 de beste value added resellers van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Value Added Reseller of the Year:

  • Axians
  • Cadmes
  • Detron
  • Insight
  • Telindus

Onderbouwingen

  • Axians

Nadat Axians in 2013 als eerste in Nederland de Cisco Master Cloud Builder-specialisatie behaalde, heeft het deze status wederom weten te bereiken. Meer en meer applicaties worden aangeboden vanuit de cloud. Axians heeft hierover een visie ontwikkeld waarbij de combinatie van private en publieke clouds, de zogenaamde hybride cloud, een belangrijke rol inneemt als ontsluiting voor deze applicaties. Het wederom behalen van de Cisco Master Cloud Builder-specialisatie laat zien dat Axians beschikt over de benodigde kennis en expertise om invulling te geven aan deze visie.

  • Cadmes

Cadmes heeft zeventien awards gewonnen tijdens SolidWorks World 2017. Deze prijzen zijn toegekend op basis van de geleverde prestaties bij klanten, kennis en ervaring van de medewerkers en toegevoegde waarde. De belangrijkste awards voor Cadmes zijn de Top VAR Euro North Overall Performance, Top VAR Euro North Education en Top VAR Euro North PDM. Dit zijn erkenningen voor respectievelijk de beste totaalprestaties in de Euro North-regio (Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië) en beste var op het gebied van educatieve toepassingen en datamanagement.

  • Detron

Apple heeft Detron de Authorised Reseller-status toegekend. Hierdoor krijgt Detron rechtstreeks toegang tot de producten en diensten van Apple. Dit betekent onder andere dat Detron nu toegang heeft tot het Device Enrollment Program (DEP) van Apple, waardoor het in staat is om een Apple-device volledig gecontroleerd uit te rollen met alle voordelen op het vlak van gebruiksgemak en security. Verder biedt de samenwerking met Apple Detron de mogelijkheid om klanten optimaal van dienst te zijn in hun digitale transformatie.

  • Insight

Met de toekenning van de Dell EMC Titanium Black-status aan Insight om toegevoegde waarde te leveren aan klanten en om hen te adviseren en te ondersteunen op het gebied van Dell EMC-oplossingen, zoals voor hybride en toekomstbestendige cloudtoepassingen, de digitale transformatie en de moderne werkplek. Voor Insight is dit een volgende stap om te transformeren van een licentie-expert naar een solution provider. Binnen de status is het ook mogelijk om internationale klanten te bedienen.

  • Telindus

Cisco heeft Telindus opnieuw gecertificeerd voor zowel de Cisco Master Cloud Builder-specialisatie als de status van Gold Partner. Telindus is in Nederland één van de twee organisaties die over deze Cisco Master-specialisatie beschikt en één van de negen Gold Partners. Met deze certificaten profileert Telindus zich naar eigen zeggen in de markt als kennis- en expertisepartner. Voor deze certificeringen is er binnen Telindus een speciaal team samengesteld, dat twee maanden aan de audit heeft gewerkt om het tot een succes te brengen.

Terug naar alle genomineerde resellers van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6045695). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.