Managed hosting door True

Dit zijn de beste zakelijke webshops!

Channel Awards 2017, Best Business Webshop of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar webshop Bol.com

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Best Business Webshop of the Year: Bol.com

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Reseller Awards vijf zakelijke webshops genomineerd. 4Launch, Alles voor Magento, Azerty, Belsimpel en Centralpoint.nl mogen zich in 2017 de beste business webshops van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Best Business Webshop of the Year:

  • 4Launch
  • Alles voor Magento
  • Azerty
  • Belsimpel
  • Centralpoint.nl

Onderbouwingen

  • 4Launch

4Launch (onderdeel van de Infotheek Group) heeft het platform De Educatie Store opgezet. De webshop biedt scholen de mogelijkheid om digitale leermiddelen, zoals iPads of Chromebooks, tegen scherpe prijzen en aantrekkelijk randvoorwaarden aan te bieden aan hun leerlingen. Dit is een voorbeeld van hoe een webshop toegevoegde waarde biedt in het educatielandschap, een whitelabel shop die volledig ingericht wordt naar de wensen van de school, waarbij leerlingen met hun eigen leerling-ID hun customized model kunnen bestellen voordat het schooljaar begint.

  • Alles voor Magento

Het Utrechtse webdesignbureau De Beelddenkers bedient onder de naam Alles voor Magento de Nederlandse markt voor Magento. In de webwinkel van Alles voor Magento kunnen webwinkeliers en online marketingbureaus extensies voor webwinkels kopen. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf webwinkels en extensies op maat. Via Alles voor Magento biedt de Beelddenkers nu ook haar diensten aan op het gebied van Magento 2. Het bedrijf biedt betaalbare maatwerkoplossingen. Daarnaast biedt Alles voor Magento kant-en-klare uitbreidingen op Magento 2 aan via de webwinkel.

  • Azerty

Azerty is op 2 januari 2017 overgegaan op een nieuwe website en erp. Van een eigen geschreven platform in php naar een nieuw platform met Navision als erp/crm/logistiek/financieel pakket en ID Interactive als website. Door deze overgang is Azerty in staat om meer zakelijke klanten te bedienen met een betere service en kwaliteit. Met name de communicatie naar de klant toe is pro actiever. Dit betekent op de lange termijn meer groei ten aanzien van het aantal klanten, maar ook de omzet per klant.

  • Belsimpel

Webwinkel Typhone.nl is overgenomen door de Groningse webwinkel Belsimpel. Typhone.nl was onderdeel van de failiete webwinkelketen The Phone House. De overname moet vooral continuïteit bieden aan de klanten van Typhone.nl. Belsimpel.nl heeft geregeld dat Typhone.nl-klanten terecht kunnen voor reparatie van de meeste telefoons bij DrMobile.eu, als ze nog in bezit zijn van hun Typhone-garantiebewijs. Als de reparatie onder garantie valt is de reparatie voor de klant kosteloos.

  • Centralpoint.nl

Centralpoint heeft tijdens het Lenovo Accelerate Event de award voor Computing Partner of the year 2017 ontvangen. Centralpoint werd geroemd voor zijn intensieve partnership en omzetgroei in het afgelopen jaar. Centralpoint.nl geldt als de webshop en biedt volgens Lenovo een uniek end-to-end productportfolio dat op een goede manier gepositioneerd is bij klanten en prospects. Naast Centralpoint.nl heeft het bedrijf ook Centralpoint Business Solutions als klantformule.

Terug naar alle genomineerde resellers van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6045396). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.