Managed hosting door True

Channel Awards 2015

Michel Schipperijn, Area Sales Director Benelux, Atlantis Computing

Genomineerd als Sales Personality of the Year

 

Bij de Channel Awards 2015 is Michel Schipperijn, area sales director Benelux bij Atlantis Computing, genomineerd in de categorie Sales Personality of the Year. Schipperijn dankt deze nominatie vooral aan de succesvolle verkoop van vdi-oplossingen en zijn inspanningen om resellers meer en beter hyper converged te laten verkopen.

Het Atlantis-salesteam onder leiding van Michel Schipperijn is in 2014 in de Benelux zeer succesvol geweest met hun vdi-propositie. Begin 2015 hebben zij als team daarom een interne Sales Excellence-award in ontvangst mogen nemen voor de performance over 2014. In 2015 heeft Schipperijn de vdi-propositie succesvol om kunnen zetten in een volledige software defined storage-propositie voor het gehele datacenter. Met Atlantis’ USX-oplossing kunnen zij niet alleen hyper converged storage leveren maar ook (bestaande) shared storage-omgevingen optimaliseren.

In zowel de recruitment van partners alsmede het organiseren van evenementen en het managen van complexe kansen in 2015 heeft Schipperijn een belangrijk aandeel gehad. Een van zijn successen van het afgelopen jaar is een project waar Atlantis nu de gehele storage levert voor een shared service center van een provincie en twee gemeentes. Hier is een uniek twin datacenter-concept toegepast met een stretched storage-cluster. Naast een flinke reductie van de storagebehoefte, hebben zij daar ook nog eens een uitzonderlijk hoge performanceverbetering kunnen realiseren.

Het standpunt van Schipperijn is dan ook dat resellers hyper converged een plek moeten geven binnen hun portfolio op basis van de logische beoordeling waar de technologie hun klanten kan helpen. Buitensluiten heeft op termijn volgens hem weinig zin. Hyper converged is nu al zijn plek aan het opeisen, de voordelen op het vlak van prestaties, kosten en management zijn immers al duidelijk aantoonbaar. Het is dus voor resellers verstandig erop voorbereid te zijn, zodat ze die plek niet meer zullen afstaan.

Michel Schipperijn weet als geen ander hoe hij een bepaalde propositie in de markt moet zetten. Eerst behaalde hij succes in de vdi-verkoop, om dit voor Atlantis door te trekken naar het software defined storage-aanbod. De manier waarop hij hyper converged richting resellers predikt en hoe hij helpt om dit te verkopen, is lovenswaardig. Michel Schipperijn is dan ook terecht genomineerd in de categorie Sales Personality of the Year.

Ga terug naar de genomineerden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5630189). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.