Managed hosting door True

Channel Awards 2015

Maarten Keisers, Mobility Sales Lead Security Systems Benelux bij IBM

Genomineerd als Sales Personality of the Year

 

Bij de Channel Awards 2015 is Maarten Keisers, mobility sales lead bij IBM Security Systems Benelux, genomineerd in de categorie Sales Personality of the Year. Keisers dankt deze nominatie vooral aan het mobile security-portfolio van IBM dat hij als sales-verantwoordelijke moet zien te verkopen aan Belgische, Nederlandse en Luxemburgse organisaties.

IBM speelt in op de vraag naar beveiliging en beheer met een complete enterprise mobility-oplossing. Zo heeft het in samenwerking met verschillende partijen, waaronder Apple, de MobileFirst-strategie ontwikkeld. Hierin worden zakelijke apps geschikt gemaakt voor clouddiensten. Alle data, de app zelf en het apparaat worden hierbij beveiligd. MobileFirst richt zich op specifieke branches als automotive, gezondheidszorg, mobile banking, retail en transport.

Voor het totaalbeheer van mobiele apparaten, apps en data biedt IBM het MaaS360 Enterprise Mobility Management-platform. Deze technologie is overgenomen van het Amerikaanse Fiberlink Communications, leverancier van een clouddienst voor het beheren van mobiele apparaten. Je kunt er managed mobility services mee bieden. MaaS360 is een echte enterprise mobility-oplossing, die onder andere wordt gebruikt in de financiële dienstensector en gezondheidszorg.

Technologie hebben is één, het verkopen is een ander verhaal. In de Benelux verkopen enkele partners actief IBM MaaS360. Dit gebeurt vooral in samenwerking met Apple en via de leadsystemen van IBM zelf. De leads via deze laatste optie vallen onder de verantwoordelijkheid van Maarten Keisers en dat maakt hem een terecht genomineerde als Sales Personality of the Year.

Ga terug naar de genomineerden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5630152). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.