Managed hosting door True

Channel Awards 2015

Stef Koopman, Channel Manager Benelux, VMware

Genomineerd als Channel Manager of the Year

 

Bij de Channel Awards 2015 is Stef Koopman, channel manager Benelux bij VMware, genomineerd in de categorie Channel Manager of the Year. Koopman dankt deze nominatie vooral aan de invoering van een nieuw it-model dat resellers helpt om niet meer de klant vanuit een productgedachte te bedienen, maar vanuit een oplossingsgedachte. Dit wordt ondersteund met het OneCloud-beheerplatform.

Het technologieaanbod van VMware is de afgelopen jaren flink gegroeid. Het bedrijf levert onder andere end user computing, servervirstualisatie, verschillende smaken ‘software-defined’ en zelfs een public cloud-portfolio. Allemaal oplossingen om organisaties productiever en sterker te maken. Hier bovenop biedt VMware het OneCloud-beheerplatform voor alle apparaten, applicaties en clouds. Ook werd het dienstenaanbod flink uitgebreid zodat channelpartners beter kunnen verkopen.

In Nederland heeft Stef Koopman een nieuw it-model ingevoerd waarmee resellers worden geholpen om het totale businessmodel van klanten te kunnen ondersteunen. Dit gaat verder dan het wederverkopen van servervirtualisatie, het maakt de koppeling mogelijk van virtualisatie- en cloudoplossingen. Zo kunnen in een datacenter zaken als het netwerk, de server en de storage worden gevirtualiseerd en wordt daar overheen een beheerlaag met OneCloud gelegd.

Binnen het nieuwe it-model wordt de productgedachte dus losgelaten en kan een reseller een totaaloplossing leveren. VMware ondersteunt daarbij met een dienstenportfolio dat het hele palet van endpoint tot datacenter beslaat. Dat betekent afscheid van point solutions en de overgang naar geïntegreerde it-oplossingen. Stef Koopman heeft ervoor gezorgd dat partners met de nieuwe businessmodellen werken en zodoende eindgebruikers ondersteunen. Een knappe prestatie waarmee een nominatie als Channel Manager of the Year verdiend is.

Ga terug naar de genomineerden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5614946). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.