Managed hosting door True

Channel Awards 2015

Freek Hemminga, Channels & Marketing Manager Global, LeaseWeb

Genomineerd als Channel Manager of the Year

 

Bij de Channel Awards 2015 is Freek Hemminga, channels en marketing manager wereldwijd bij LeaseWeb, genomineerd in de categorie Channel Manager of the Year. Hemminga dankt deze nominatie vooral aan het invoeren van een nieuw partnerprogramma voor geautoriseerde resellers. Het nieuwe programma kent zes niveaus en vervangt het eerdere resellerprogramma dat een 4-tier systeem kende.

Freek Hemminga heeft het nieuwe Authorized Reseller Partners-channelprogramma ontwikkeld om partners meer producten, services en support te bieden. Het nieuwe programma komt in de plaats van LeaseWeb’s vorige Reseller Partner Program. Resellers kunnen hierdoor concurrerender en marktgerichter zijn. Aan het nieuwe programma zijn diensten op het gebied van cloud en cdn toegevoegd en biedt financiële voordelen voor partners en meer ondersteuning en marketingdiensten. Geautoriseerde resellerpartners krijgen van LeaseWeb ondersteuning door middel van trainingen, leads en sales. De hulpmiddelen worden via het partnerportaal beschikbaar gesteld.

Het nieuwe partnerprogramma is een 6-tier systeem en vervangt het oude programma met vier niveaus. Het channelprogramma is ontworpen om nog meer groei te realiseren in het toch al snel groeiende resellerbestand van LeaseWeb. Mede door de inspanningen van Freek Hemminga is het partnerbestand de afgelopen tijd met 60 procent jaar-op-jaar gegroeid. Een prestatie van formaat waardoor Hemminga terecht genomineerd is als Channel Manager of the Year.

Ga terug naar de genomineerden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5614921). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.