Managed hosting door True

Channel Awards 2015

Harold Bax, Director Business Development, Copaco

Genomineerd als Channel Personality of the Year

 

Bij de Channel Awards 2015 is Harold Bax, director business development bij Copaco, genomineerd in de categorie Channel Personality of the Year. Bax dankt deze nominatie vooral aan het Make Cloud Easy-programma en het 2tCloud-platform van de distributeur. Dit programma en platform maken het voor resellers eenvoudiger om een cloud op te zetten en te onderhouden.

Copaco is recent met zijn 2tCloud-platform toegelaten als partner van het Microsoft Cloud OS Network. Daarmee is Copaco, als eerste Nederlandse distributeur, toegevoegd aan Microsoft’s wereldwijde netwerk van service providers die hybride cloudoplossingen kunnen en mogen leveren op basis van Microsoft-technologie. Bij Copaco’s 2tCloud-infrastructuur wordt onder andere gebruik gemaakt van Windows Azure Pack, waarmee met virtuele servers en virtuele netwerken eenvoudig een virtueel datacenter kan worden gecreëerd. Dit virtuele datacenter kan vervolgens weer worden gekoppeld met Microsoft Azure en andere on- en off-premises Microsoft-omgevingen.

Veel resellers hebben moeite met hun bedrijfsvoering en strategie waar het aankomt op cloud computing. Met het Make Cloud Easy-programma biedt Copaco resellers een middel om de weg naar de cloud te bepalen. Hierbij is vooral aandacht voor de steeds veranderende markt. Hierin maakt de aanschaf plaats voor afname van ict-middelen. In hun vraag naar clouddiensten moeten bedrijven wel worden geholpen. Make Cloud Easy helpt resellers bij de overgang van productverkoop naar dienstenaanbod.

Met gecertificeerde consultants en system en support engineers leveren Harold Bax en zijn team gecertificeerde cloudoplossingen aan Copaco-resellers. Zij kunnen hierdoor hun eigen clouds bouwen en beheren. Hierbij beschikken ze bij Copaco over veel kennis en capaciteit op Microsoft-vlak om de beste cloudoplossingen te kunnen leveren. Dit is met name te danken aan het cloudteam van Copaco, dus meerdere redenen om Harold Bax te nomineren als Channel Personality of the Year.

Ga terug naar de genomineerden.

Stemmen

Bekijk hier de complete lijst met alle genomineerden voor de Channel Awards 2015 en breng je stem uit binnen verschillende categorieën.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5610265). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.