Managed hosting door True

Spoelstra Spreekt: Waanzin

 

Jacob Spoelstra

En we zitten weer thuis. We zijn met z’n allen te losjes met de coronamaatregelen omgegaan en nu zijn er dus weer strengere maatregelen gekomen. Niet iedereen is het hier overigens mee eens.

Willen Engel is het hier bijvoorbeeld niet mee eens. Willem Engel is de frontman van de protestgroep Virus-waarheid. Deze groep heette in eerste instantie Virus-waanzin, maar dat hebben ze veranderd in Virus-waarheid. Dat is heel gek. Je kunt toch niet halverwege de naam van je club veranderen in precies het tegenovergestelde? Dat zou hetzelfde zijn als je zegt: ‘Hé, jij bent toch van Black Lives Matter?’ ‘Ja, dat klopt, maar wij hebben onze naam veranderd.’ ‘Oh, hoe heet je nu dan?’ ‘Ku Klux Klan!’ ‘Oh, is dat niet raar?’ ‘Nee hoor, we hebben heel mooie zwarte puntmutsen.’

Onlinebeurs

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Maar ik werk wel weer thuis. Thuiswerken is natuurlijk een heel efficiënte manier van werken, maar als je een heel lange periode op de logeerkamer naast de strijkbout zit te werken, word je daar op den duur toch niet heel erg vrolijk van. Vorige week heb ik zelfs een onlinebeurs bezocht. Hoewel de organisatie enorm haar best had gedaan om het op een normale beurs te lijken is een onlinebezoek toch minder leuk. Je mist gewoon de sfeer.

Overhemden strijken

Het scheelde me wel veel tijd. Ik hoefde er niet heen te rijden, niet te parkeren, kon snel de presentaties uitkiezen die ik online bij wilde wonen en werd niet constant aangesproken door allemaal leveranciers om in hun standje te komen. Kortom,  waar ik normaal een hele dag kwijt was, was ik nu in een paar uurtjes klaar. Had ik dus nog mooi wat tijd om de strijkbout te pakken en mijn nette overhemden te strijken. En toen ik trots naar de stapel gestreken overhemden keek, bedacht ik mij ineens: waarom heb ik dit eigenlijk gedaan? Ik ga voorlopig toch nergens naar toe. Wat een waanzin.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7065279). © Jaarbeurs IT Media.

7,3


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!