Managed hosting door True

Spoelstra Spreekt: Skibril

 

Jacob Spoelstra dom ongeloof verbazing verbijstering

We hebben er negen jaar op moeten wachten, maar Apple heeft eindelijk iets nieuws. De afgelopen jaren kwam Apple met maar weinig nieuws. We moesten het doen met elk jaar een nieuw model iPhone waarvan de batterij een kwartier langer meeging.

De vorige gadget van negen jaar geleden was een horloge. Ik zie mensen wel eens op zo’n horloge kijken als de telefoon gaat. Vervolgens pakken ze hun telefoon op en gaan ze hierin praten. Dan denk ik, je kunt ook gewoon direct je telefoon opnemen.

Prijskaartje niet misselijk

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian met een waterontharder. Voor meer informatie kijk hier.

Maar nu heeft Apple van de week eindelijk iets nieuws gepresenteerd. En hoewel je de indruk kreeg dat ze het Rusland/Oekraïne-conflict hadden opgelost, is het een nieuwe skibril geworden. Oftewel, ze hebben een soort vr-bril gepresenteerd. Nu bestaan vr-brillen al jaren, maar onder het motto ‘alles is al eens gedaan, maar nog niet door mij’ heeft Apple er nu ook één. En het is niet zomaar een bril. Er zitten maar liefst twaalf camera’s, vijf sensoren, zes microfoons en twee chips in. Het prijskaartje wat er aan hangt is dan ook niet misselijk. De bril moet een dikke drieduizend euro kosten, want de groep die toch alles koopt van Apple, ongeacht wat het is, moet natuurlijk eerst worden bediend.

Mooi vind ik ook dat ze het eerste model direct Apple Vision Pro hebben genoemd. Vooral dat ‘Pro’ springt eruit. Blijkbaar komt er ook nog een amateuruitvoering waar alleen maar lenzen van plus drie in zitten.

Sparen

Ondanks de twaalf camera’s, vijf sensoren, zes microfoons en twee chips heeft de bril wel een nadeel. De batterij die met een verlengsnoer aan de bril vastzit gaat maar twee uur mee. Maar wees niet getreurd, volgend jaar komt Apple met de Apple Vision Pro 2 en dan gaat de accu een kwartier langer mee. Ik zou alvast gaan sparen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7513559). © Jaarbeurs IT Media.

5,8


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.